Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-KIOSKIT LAAJENTAVAT ELINTARVIKEMYYNTIÄÄN

R-KIOSKIT LAAJENTAVAT ELINTARVIKEMYYNTIÄÄN

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: R-kioski

Tiedote 26.9.2014

Osana investointiohjelmaansa R-kioski panostaa monipuolisempaan ja kattavampaan elintarvikevalikoimaan. Uusi Ruokaa-konsepti on kehitetty vastaamaan paremmin pientalouksien tarpeita, jo nyt 150 R-kioskia tarjoaa vähintään 150 artikkelin valikoiman peruselintarvikkeita ja ateriakokonaisuuksia. Nyt voi R-kioskilta ostaa nopeasti ja helposti niin aterian kuin aamu- tai välipalan yhtä edullisesti kuin lähikaupoista.

R-kioski vastaa monen kuluttajan toiveeseen ja laajentaa elintarvikevalikoimaansa.

-Testasimme kesän 2014 aikana uutta Ruokaa-konseptiamme. Kokeilu sai asiakkailtamme erittäin myönteisen palautteen ja mukana olevien kioskien myynti nousi noin 10 prosenttia, R-kioskin toimitusjohtaja Johannes Sangnes kertoo.

R-kioski laajentaa uuden ruokavalikoimansa 250 kioskiin vuoden 2014 aikana ja vuoteen 2015 mennessä mukaan aiotaan saada jo 450 kioskia.

-R-kioski tarjoaa peruselintarvikkeet ja herkut mukaan nopeasti ja helposti matkan varrelta. Valikoimaamme kuuluu aina vähintään 150 peruselintarviketta ja ateriakokonaisuutta. Lupaamme tarjota myös kilpailukykyiset hinnat, ja takaamme, että tietyt tuotteet ovat meillä vähintään yhtä edullisia kuin lähikaupoissa, R-kioskin ostojohtaja Jaakko Mäkinen kertoo.

Sangnes uskoo, että R-kioskin uusi ruokakonsepti houkuttelee erityisesti sinkkuja, opiskelijoita ja eläkeläisiä ostoksille. R-kioski vastaa myös nopeaan täydennysostamisen tarpeeseen.

-Haluamme tarjota vaihtoehdon kaikille niille, joilla ei ole joko aikaa tai kiinnostusta marketissa asiointiin. Samalla tuomme myös kauan kaivattua kilpailua suomalaiseen ruokakauppaan, Sangnes sanoo.

-Meillä uusi ruokakonsepti on otettu ilolla vastaan, ja etenkin citysinkut ovat kiitelleet pakasteruokien valikoimaamme. Kokeilun aikana saimme elintarvikkeilla aikaan selvää lisämyyntiä ja aiomme pitää niitä tarjolla jatkossakin, Ruokaa-konseptia testannut Helsingin Uudenmaankadun R-kauppias Anni Taavela kertoo.

Ruokaa-konsepti on osa R-kioskin laajempaa investointiohjelmaa, johon kuuluvat muun muassa uusittu myymäläilme, julkisivujen modernisointi ja uudet konseptit.

 

Lisätietoja:

R-kioski Oy

Ketjunohjaus, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi
Viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 630 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2013 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2013 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 35 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs