Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioskin kassalta käteistä

R-kioskin kassalta käteistä

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2014 klo 08:30
Julkaisija: R-kioski

R-kioskin kassalta käteistä

R-kioski tarjoaa uuden palvelun, jossa asiakas voi oston yhteydessä nostaa käteistä rahaa 5–50 euroa. Käteisen nosto on mahdollista, jos vaihtokassan tilanne sen sallii. Vaihtorahan määrää ei kuitenkaan turvallisuussyistä lisätä kioskeissa tämän palvelun takia.

R-kioski ei veloita nostopalvelusta asiakkaalta palvelumaksua. Kortin myöntäjä, mikä on useimmiten pankki, päättää onko kortilla nosto-ominaisuus ja veloittaako se nostotapahtumista kortin haltijaa. Asiakas valitsee itse, käyttääkö debit- vai credit-ominaisuutta. Noston varmennus tapahtuu samalla tavalla kuin tavallisessa maksutapahtumassa.  

”Laskunmaksuhan on jo tuttu palvelu R-kioskilla. Osto+Nosto-palvelu täydentää hyvin R-kioskin asiakkailleen tarjoamien sähköisten palveluiden valikoimaa” sanoo tietohallintojohtaja Pentti Talikka.

Lisätietoja: Tietohallintojohtaja Pentti Talikka, R-kioski Oy, puh. 020 554 4055

 

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 640 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2012 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 34 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs