Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioskin Anni Taavela palkittiin Franny Awards -juhlassa vuoden franchising-yrittäjänä

R-kioskin Anni Taavela palkittiin Franny Awards -juhlassa vuoden franchising-yrittäjänä

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 13:35
Julkaisija: R-kioski

Helsingissä järjestetyssä Franny Awards –juhlassa valittiin R-kioskin Anni Taavela vuoden franchising-yrittäjäksi. Lisäksi Suomen Franchising-Yhdistys palkitsi Mustin ja Mirrin vuoden 2016 franchising-ketjuna. Palkinnot julkistettiin ja jaettiin myöhään perjantai-iltana 8.4.

Vuoden franchising.yrittäjänä palkittu Anni Taavela toimii yrittäjänä kahdessa Helsingin keskustan R-kioskissa. Nuori naisyrittäjä on antanut erinomaisia näyttöjä myynnin kehittämisessä kovassa kilpailutilanteessa, asiakasmäärän kasvattamisessa ja henkilökuntansa sitouttamisessa. Taavela etsii jatkuvasti uusia ideoita kehittääkseen konseptia ja jakaa osaamistaan myös muille yrittäjille.

- Anni Taavela suhtautuu yrittäjyyteen ja myymälöidensä kehittämiseen innokkaasti ja määrätietoisesti. Panostus asiakaspalvelun kehittämiseen näkyy molempien myymälöiden myynnin ja kannattavuuden kasvamisena, sanoo R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen.

- Tässä on esimerkillinen R-kauppias, joka on lyhyessä ajassa onnistunut todistamaan, että omistajuuden ottaminen, vahva sitoutuneisuus tekemiseen, tavoitteellinen toiminta sekä proaktiivinen asenne yhdessä johtaa menestykseen, aluepäällikkö Anu Ikola täydentää.

Suomessa toimivat franchising-ketjut ovat menestyneet hienosti ja ne työllistävät jatkuvasti suuremman joukon suomalaisia. Franchising-sektori työllistää yli 100 000 työntekijää ja franchising-ketjujen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 5 miljardia euroa. Franchising-ketjuja Suomessa on kaikkiaan yli 250.

- Franchisingin kasvuprosentit takaavat, että mallin merkitys koko kansantaloudelle kasvaa entisestään, sanoo Suomen Franchising-Yhdistys ry:n toiminnanjohtaja Juha Vastamäki.

Vuoden 2016 Franchisingyrittäjä Anni Taavela, R-kioski 

Lisätietoja:
R-kioski Oy, aluepäällikkö Anu Ikola, puh. 020 554 4066, anu.ikola(at)r-kioski.fi

Suomen Franchising-Yhdistys ry, toiminnanjohtaja Juha Vastamäki, puh. 050 337 5768
juha.vastamaki(at)franchising.fi

Liitetiedostot

R-kioski Oy
R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 615 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2015 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,6 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 400. Vuonna 2015 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,0 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000.

Suomen Franchising-Yhdistys ry
Vuonna 1988 perustetun Suomen Franchising-Yhdistyksen tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingista, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin. Suurimpia franchisingperiaatteella toimivia ketjuja Suomessa ovat mm. R-kioski, Kotipizza, Laatutakuu, Kiinteistömaailma ja Subway. Suomen Franchising-Yhdistys ry on European Franchise Federationin (EFF) ja World Franchise Councilin (WFC) jäsen

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs