Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioski pelastaa joulun – lahjat, pakettien lähetys ja matkaliput kaikki yhdestä paikasta

R-kioski pelastaa joulun – lahjat, pakettien lähetys ja matkaliput kaikki yhdestä paikasta

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 12:39
Julkaisija: R-kioski

- Joulunkiireitä voi välttää asioimalla R-kioskilla. Meiltä voi ostaa lahjaksi vaikka äidille kylpylälahjakortin. Samalla kerralla hoituu kummipojan paketin lähetys ja junalippujen hankkiminen Lappiin joulunviettoon, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin muistuttaa.

R-kioski on lisännyt entisestään erilaisten palveluiden tarjoamista. Samaan aikaan moni toimija sulkee omia palvelupisteitään.

- R-kioskilla on maanlaajuisesti kattava kioskiverkosto. Tämän vuoksi moni palveluntarjoaja haluaa tehdä kanssamme yhteistyötä, kun joutuvat syystä tai toisesta luopumaan omista palvelupisteistään. Esimerkiksi VR:n junalippuja voi nykyisin ostaa kaikista R-kioskista. Ärräpaketti on verraton tapa lähettää joululahja Ärrältä Ärrälle. Postin palveluita saa jo 112 kioskin yhteydessä ja pakettien nouto onnistuu 450 pisteessä, Schalin kertoo.

105 vuotta sitten perustettu kioskiketju on palannut junalippujen myötä aivan alkujuurilleen, sillä R-kioski perustettiin vuonna 1910 Rautatiekirjakaupaksi. Koko historiansa aikana se on tarjonnut matkustajien tarvitsemia palveluja, kuten lippuja, lehtiä ja eväitä. VR:n lisäksi R-kioskilta voi hankkia Matkahuollon bussiliput tai ladata HSL:n matkakortin.

- Meillä lienee nykyään Suomen laajin ja monipuolisin palveluvalikoima, aina kalastusluvista ja passien noudosta laskunmaksuun, Schalin sanoo.

Lisätietoja:

markkinointi, Ann-Charlotte Schalin, R-kioski Oy, p. 020 554 4205, s-posti: ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi
viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, s-posti: karin.gummerus(at)r-kioski.fi

 

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 620 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs