Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioski järjestää Lahdessa Ärräpäivät-suurtapahtuman

R-kioski järjestää Lahdessa Ärräpäivät-suurtapahtuman

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 11:12
Julkaisija: R-kioski

Yli 600 R-kioskilaista ja 300 yhteistyökumppania kokoontuu Ärräpäiville 4.–6.2.2016 Lahden Messukeskukseen. Ärräpäivien avulla yritys haluaa arvojensa mukaisesti kannustaa kauppiaitaan, henkilöstöään ja yhteistyökumppaneitaan ilon kautta tuloksiin.

R-kioski järjestää jo kolmatta vuotta peräkkäin Lahdessa R-kauppiaille, tukiorganisaatiolle ja yhteistyökumppaneille suunnatut Ärräpäivät.

- Ärräpäivät on tapahtuma, jossa kannustamme R-kioskilaisia ja yhteistyökumppaneitamme kasvuun. Vastaavia teemapäiviä järjestetään myös kaikissa muissa Reitaniin kuuluvissa ketjuissa, ja ne ovat osa tavoitettamme tulla tunnetuksi Pohjoismaiden arvojohdetuimpana yrityksenä, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen kertoo.

Ärräpäivillä menestystä juhlitaan muun muassa valitsemalla vuoden R-kauppias. Viime vuonna vuoden R-kauppiaana palkittiin Mervi Mielonen Joensuusta.

Tämän vuoden voittaja julkistetaan perjantai-iltana 5.2. järjestettävällä juhlaillallisella. Valintakriteereihin kuuluvat muun muassa myynnin ja tuloksen kehittäminen, toimeenpanon erinomaisuus ja arvojen mukainen toiminta.

- Tämän vuoden Ärräpäivien teemana on Tahdon voittaa! Jotta voittamisesta pääsee nauttimaan, on rohkeasti asetettava tavoitteita ja tartuttava toimeen. Oma esimerkki ja voittamisen tahto tarttuvat, kun menestystä lähdetään tekemään ilon kautta. Ärräpäivät kuplivat tätä huippumenestyjien asennetta, joka kantautuu jokaiseen kioskiin ja jokaiseen asiakaskohtaamiseen R-kioskilla, Rissanen sanoo.

Ärräpäivistä lisätietoa: www.arrapaivat.fi

 

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

OS/G Viestintä Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez(at)osg.fi

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 620 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs