Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioski ja Kingis-puikko tempaisivat pienten lasten puolesta

R-kioski ja Kingis-puikko tempaisivat pienten lasten puolesta

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2015 klo 13:30
Julkaisija: R-kioski

Unilever ja R-kioski olivat vuonna 2014 mukana Lastensairaala 2017 -talkoissa. Jokaisesta vuonna 2014 R-kioskilta myydystä Kingis-jäätelöstä lahjoitettiin 0,10 euroa Lastensairaala 2017 -keräykseen. Asiakkaat lähtivät kampanjaan hienosti mukaan ja lahjoitussummaksi nousi 30 474,20 euroon joka luovutettiin 30.1.2015 Uusi Lastensairaala -hankkeen puheenjohtaja Anne Bernerille.

Uusi Lastensairaala 2017 hankkeen lahjoitusten avulla Helsinkiin rakennetaan uusi lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala, joka avaa ovensa vuonna 2017.

Uusi lastensairaala tulee olemaan jokaisen suomalaisen lapsen turvana ja apuna silloin, kun elämä on kaikista epäreiluinta. Tällaista turvaverkkoa ei kuitenkaan kukaan rakenna yksin, vaan siihen tarvitaan jokaisen apua.

-Yhteistyössä Unileverin kanssa pohdimme, miten voisimme jonkun kampanjan kautta osallistua tärkeään keräykseen. Päädyimme valitsemaan kampanjatuotteeksi Kingiksen, koska sillä on tunnetusti suuri sydän, R-kioskin Business Manager Merja Pätsikkö.

-R-kioskin asiakkaat huomasivat jäätelöaltaissa olevat kampanjamainokset, jossa kerrottiin, että ostamalla Kingiksen lahjoitat 10 senttiä Uusi Lastensairaala 2017 hankkeeseen. Viime vuonna Kingistä myytiin todella paljon enemmän kuin aikaisempina vuosina, Pätsikkö toteaa ilahtuneena.

Lahjoitussekin kävivät luovuttamassa markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin R-kioski Oy:sta sekä key account manager Jari Pelkonen ja communications manager Riitta Jantunen Unilever Finland Oy:sta.

 

Lisätietoa:

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, p. 020 554 4205, ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

 

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 630 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2013 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2013 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 35 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs