Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Qicraft lanseeraa Technogymin Group Cycle -sisäpyöräilykonseptin!

Qicraft Finland Oy

Qicraft lanseeraa Technogymin Group Cycle -sisäpyöräilykonseptin!

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 13:24
Julkaisija: Qicraft Finland Oy

 

 

Technogym Group Cycle – «a ride to remember» 

Jokainen kaipaa hieman seikkailua ja jännitystä sekä inspiraatiota ja motivaatiota harjoittelemiseen. Mitä tulee ryhmäliikuntaan, se usein tarkoittaa elämysten jakamista toisten kanssa. Group Cycle - Technogymin uusi sisäpyöräilykonsepti – on kaikkea sitä, mitä jäsenet toivovat harjoittelulta, alusta loppuun! 

Technogym Group Cycle on maailman ensimmäinen ja ainoa sisäpyörä, joka toimitetaan ryhmäliikuntaan integroidun järjestelmän kanssa. Se mittaa wattia, sykettä, kadenssia, etäisyyttä ja kaloreita koko harjoittelun ajan. Tulokset näkyvät pyörän konsolilla, tallentuvat harjoituskirjastoon ja voidaan haluttaessa näyttää koko ryhmälle wi-fin kautta valkokankaalle. Tämä on ainoa järjestelmä, minkä tarvitset- ja se tulee sisäpyörien mukana.

«Tulevaisuuden ryhmäliikunta tulee käsittämään paljon erilaisia kokemuksia ja samalla sisältämään digitaalisia ratkaisuja, joissa käyttäjät voivat seurata harjoituksiaan ja kehitystään luonollisena integroituna osana. Group Cycle –konseptin avulla voimme tarjota tulevaisuuden harjoittelua jo tänään " - Farhad Jabbari, COO, Qicraft Group. 

Group Cycle luo jäsenille täydellisen pyöräilykokemuksen motivoivan palautteen, musiikin ja videon välityksellä. Ohjaaja voi helposti hallita tuntia kosketusnäytön avulla sekä ohjata ja sitouttaa kaikkia jäseniä koko harjoituksen ajan.

 

Varma mittaus

Pyörän magneettinen vastuksenasetus varmistaa erittäin luotettavan watti-mittauksen (+/- 2%). Lisäksi käyttäjät voivat helposti kirjautua omaan henkilökohtaiseen profiiliinsa ja seurata harjoitustuloksiaan .

 

Helpot säädöt

Pyörää on erittäin helppo säätää patentoidun "on-the-fly" säätöjärjestelmän ansiosta. Käyttäjä voi vain yhdellä otteella säätää satulaa ja tankoa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti, kaikki pyörän päällä istuen. Magneettinen vauhtipyörä takaa tasaisen, jatkuvan vastuksen koko harjoituksen ajan.

 

Technogym Group Cycle on saatavilla Qicraft Finland Oy:n toimittamana Suomessa, tammikuussa 2016.

 

Liitetiedostot

 

Qicraft Finland Oy (y- tunnus: 1925207-2) toimittaa hyvinvointia ja terveyden ylläpitämistä edistäviä tuotteita ja kokonaisratkaisuja kuntokeskuksille, terveydenhuollon ja virkistystoiminnan sektorille, julkiselle sektorille, yritysliikuntaan ja kuluttajille.

Olemme kuntosalialan johtavien tuotemerkkien maahantuoja Suomessa, edustamamme tuotemerkit ovat Technogym, Club Virtual ja Wellsystem. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa. 

Tarjoamme ainoana ammattimaisen kuntoilu- ja kuntoutusalan laitetoimittajana Suomessa ISO 9001 laatusertifioidun huolto- ja ylläpitopalvelun. Sertifikaatin piiriin kuuluvat kuntosalilaitteiden asennus, korjaushuolto- ja ylläpitohuoltopalvelut. 

qicraft.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs