Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Puuilo avasi jälleen uuden myymälän – ketjun 13.myymälä Tampereelle!

Puuilo Oy

Puuilo avasi jälleen uuden myymälän – ketjun 13.myymälä Tampereelle!

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 08:00
Julkaisija: Puuilo Oy

Puuilon 13.myymälä avattiin marraskuun alussa Lielahteen, Tampereelle. Kesäkuussa Puuilo avasi myymälän Hyvinkäälle.

”Olemme onnistuneet hyvin kasvustrategiamme toteuttamisessa tänäkin vuonna ja Puuilo on avannut sen mukaisesti kaksi uutta myymälää.  Ensi vuodellekin on jo katsottuna paikkakunnat kahdelle uudelle myymälälle ja ensi keväänä laajennamme toimintaamme Jyväskylään”, toteaa Puuilon toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

Puuilon vuosi on jatkunut vahvana ketjun kaikissa myymälöissä  ja yrityksen liikevaihto on kasvanut noin 25 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.  ”Tässä taloustilanteessa kuluttajat ovat entistä tarkempia ostopäätöksiä tehdessään. Olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin kilpailukykyisillä hinnoilla ja mielenkiintoisella tuotevalikoimalla”, kertoo Markku Tuomaala.

Puuilolla on tällä hetkellä Suomessa 13 myymälää ja se työllistää noin 220 henkeä. Ketjun liikevaihto ylittää kuluvalla tilikaudella 60 miljoonaa euroa. Puuilon verkkokauppa toimii osoitteessa www.puuilo.fi.

Lisätiedot:

Markku Tuomaala
Toimitusjohtaja
Puuilo Oy
p. 020-786 9401

www.puuilo.fi

 

Puuilo on vuonna 1982 perustettu perheyritys, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle pienestä puusepän verstaasta Kainuusta. Nykyisin yritys on puhtaasti vähittäiskauppaa harjoittava keskisuuri tavarataloketju, jolla on Suomessa 13 myymälää ja verkkokauppa. Valikoimiin kuuluvat pienrautatavarat, työkalut, koneet, pesuaineet sekä erilaiset sesonkituotteet. Yritys tunnetaan edullisista hinnoistaan ja erittäin laajasta yli 80.000 tuotetta käsittävästä tuotevalikoimasta. Tällä hetkellä yrityksen omistus on jakaantunut toimivan johdon ja pääomasijoittaja Sentica Partnersin kesken.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs