Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Prisma Riihimäen energiatehokkuuden parantaminen toi palkinnon Hannu Tauriaiselle

Osuuskauppa Hämeenmaa

Prisma Riihimäen energiatehokkuuden parantaminen toi palkinnon Hannu Tauriaiselle

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2011 klo 12:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Hannu Tauriainen on palkittu  kiinteistön automatiikan hyödynnystä Prisma Riihimäessä käsitelleen projektityönsä ansiosta European Energy Manager of the Year 2011 -kunnianimikkeellä.

 

Osuuskauppa Hämeenmaan tekninen isännöitsijä Hannu Tauriainen on saanut tunnustusta energiatehokkuuden ja energiansäästön parissa tekemästään pitkäjänteisestä kehittämistyöstä. AEL Energy Manager -koulutusohjelmasta syksyllä 2010 valmistunut Hannu palkittiin European Energy Manager of the Year 2011 -kunnianimikkeellä Prahassa 11.11.2011 järjestetyssä kansainvälisessä konferenssissa. Palkinto on Suomelle ensimmäinen.

Hannu toteutti  projektityönsä Energiatehokkuuden parantaminen automaation avulla hypermarketissa Prisma Riihimäellä. Projektilla on ollut tärkeä rooli Osuuskauppa Hämeenmaan kiinteistöjen energiatehokkuuden kasvattamisen ja parhaiden käytäntöjen testaamisen parissa tehdyssä työssä.

- Energiankulutus Prisma Riihimäellä vähentyi huomattavasti automatiikan paremman hyödyntämisen avulla. Tekemämme taloudellinen säästö oli myös merkittävä, Hannu kertoo menestyksekkäästä projektista, jossa yhdistettiin onnistuneesti yrityksen ympäristövastuu ja kustannussäästöt.

Hannulla on pitkä kokemus kiinteistöjen ylläpidossa.

- Energiansäästöasioissa ja kulutuksen seurannassa Hämeenmaa on S-ryhmän alueosuuskauppojen kärkeä. Olemme toimineet myös ryhmätason pilottina useissa hankkeissa. Kerätty tieto kuitenkin lisää tuskaa. Väitän, että ympäristövastuun saralla on paljon vielä tehtävissä. Kiinteistön automatiikan entistä parempi hyödyntäminen esimerkiksi valaistuksessa on yksi listalla olevista kehityskohteista, Hannu kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan tulevista suunnitelmista.

Hämeenmaa – yli 132 000 asiakkaansa omistama yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs