Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Potkua yritysten kansainvälistymiseen

Oulun ammattikorkeakoulu

Potkua yritysten kansainvälistymiseen

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 08:45
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudulla peräänkuulutetaan usein apua yritysten kansainvälistymiseen. Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikkö ja yksikön opiskelijat ovat jo usean vuoden ajan tehneet yhteistyötä yritysten kanssa kansainvälistymisen edistämiseksi. Yhteistyömuotoja ovat olleet opintojaksoilla tehtävät harjoitustyöt, projektityöt, harjoittelu ja opinnäytetyöt. Toimeksiantoina on tehty muun muassa markkina- ja kilpailija-analyysejä, jakelukanavien kartoittamista ja markkinointisuunnitelmia.

Business Kitchenissä järjestetään keskiviikkona 27.11. aamiaistilaisuus, jossa kansainvälistymistä suunnitteleville yrityksille kerrotaan konkreettisia esimerkkejä Liiketalouden yksikön kanssa tehdystä yhteistyöstä. Kokemuksistaan kertovat muun muassa Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas, Balmuir Oy:n myyntijohtaja Juha Jaara ja Mediracer Oy:n Chief Business Development Officer Yoko Keränen. Lisäksi Liiketalouden yksikön opiskelijat valottavat yhteistyötä omista näkökulmistaan.

Business Kitchenissä järjestettävä tilaisuus on osa Liiketalouden yksikön kansainvälisyysviikkoa. Viikon tarkoituksena on rohkaista opiskelijoita ja henkilöstöä kansainväliseen vaihtoon ja kertoa Oulun seudun yrityksille yksikön kansainvälistymisosaamisesta ja yhteistyömahdollisuuksista. Yksikössä opiskelee suomalaisten opiskelijoiden lisäksi useita kymmeniä opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Näiden opiskelijoiden avulla yritykset saavat merkittävän resurssin kansainvälistymisensä edistämiseen.

Liiketalouden yksikön kansainvälisyysviikolla vierailee myös irlantilaisen naisyrittäjyyttä edistävän Going for Growth -organisaation johtaja  Paula Fitzsimons. Fitzsimonsin luennon aiheena on Kuinka saada yritys kasvu-uralle? Luento pidetään Liiketalouden yksikön auditoriossa keskiviikkona 27.11. kello 13.00 ja se on yleisölle avoin tilaisuus.

Opiskelijoille viikon huipputapahtuma tulee todennäköisesti olemaan Madventures-sankareiden esitys torstaina 28.11. Rikun ja Tunnan aiheena on Mitä maailmalta jää käteen?

Lisäksi kansainvälistymisviikon aikana yksikössä vierailee useita partnerikorkeakoulujen edustajia, jotka pitävät luentoja eri aiheista.

 

Lisätietoa kansainvälisyysviikon tapahtumista:

Kansainvälisten asioiden koordinaattori Jyrki Holappa, 050 590 9670, jyrki.holappa@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs