Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Päättäjät haastavat kauppaa lähipalveluista SuomiAreenassa

SOK

Päättäjät haastavat kauppaa lähipalveluista SuomiAreenassa

Tiedote.
Julkaistu: 14.07.2014 klo 10:00
Julkaisija: SOK

Kotia lähellä oleva kauppa on tärkeä useimmille meistä. Harvaan asutuilla alueilla kaupan kanssa kimpassa on usein muitakin palveluja kahvilasta postiin. Vastuu arjen kannalta tärkeiden palvelujen tarjoamisesta onkin useimmiten kaupalla. Samaan aikaan taantuma tekee kaupan olosta tukalan, kun ihmisillä on vähemmän rahaa käytettävissä ostoksiin.

Miten lähipalvelut niin kaupungissa kuin maaseudulla voidaan tulevaisuudessa turvata? Kenen tehtävä on turvata palvelut asiakkaille? Onko tärkeää, että koko Suomi säilyy elinvoimaisena?

Vastauksia saadaan SuomiAreenassa perjantaina 18.7. kello 12.15 Kulttuurikulmassa alkavassa keskustelutilaisuudessa. Lue keskustelutilaisuudesta lisää Patarummussa ja katso videolta, mitä keskusteluun osallistuvat kansanedustaja Mauri Pekkarinen ja SOK:n kenttäjohtaja Arttu Laine ennakkoon kertovat. Mukana keskustelussa myös PAM:n puheenjohtaja Ann Selin, MEP Miiapetra Kumpula-Natri ja SOK:n päivittäistavarakaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu. 

Keskustelutilaisuuden ”Kenellä on oikeus lähipalveluihin?” järjestävät SOK ja Satakunnan Osuuskauppa.

 

Suomalainen ruoka puhutti viime vuonna

Viime vuonna S-ryhmän tilaisuudessa keskusteltiin suomalaisen ruoan menestystarinoista. Katso videolta, mitä paneelikeskusteluun osallistuneet kokki Jyrki Sukula, S-ryhmän päivittäistarakaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu sekä MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi aiheesta kertovat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs