Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Oululainen Smartifik Oy tähtää maailmalle automatisoimalla verkkokauppojen asiakaspalvelun

Smartifik Oy

Oululainen Smartifik Oy tähtää maailmalle automatisoimalla verkkokauppojen asiakaspalvelun

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2015 klo 17:45
Julkaisija: Smartifik Oy

Automaattista asiakaspalvelutyökalua tarjoava oululainen startup-yritys Smartifik Oy tähtää voimakkaaseen kasvuun kansainvälisillä markkinoilla. Smartifik auttaa verkkokauppoja tekemään lisämyyntiä ja keventämään asiakaspalvelun kuormaa Smartti-asiakaspalvelutyökalun avulla.

Smartifikin perustajien kehittämä ainutlaatuinen ja patentoitava teknologia analysoi kirjoitettua tekstiä ja tekee toimintoja sen perusteella. Kieliteknologiaa sovelletaan yhä enemmän internetissä tapahtuvassa asiakaspalvelussa, mutta vastaavia tuotteita ei ole kehitetty verkkokauppojen tarpeisiin. Tämän on huomannut myös oululainen Smartifik Oy, jonka usean vuoden kehitystyön tuloksena on syntynyt verkkokaupoille suunnattu automaattinen asiakaspalvelutyökalu ”Smartti”.

Smartifik Oy:n asiakaspalvelurobotti perustuu kieli- ja tekoälyteknologiaan ja verkkokauppojen kanssa yhteistyössä suunniteltuihin ominaisuuksiin. Smartti osaa vastata sille opetettuihin kysymyksiin ja tuntee verkkokaupan tuotteet. Tuotteita suositellaan asiakkaalle älykkäästi ja asiakas voi tehdä monipuolisia tuotehakuja kokonaisilla lauseilla.  

”Perinteinen asiakaspalvelu on kallista ja aikaavievää. Me tarjoamme verkkokaupoille palvelun, joka on kustannustehokas, toimii ympäri vuorokauden ja palvelee tuhansia asiakkaita samanaikaisesti. Useat suomalaiset verkkokaupat ovat ottaneet palvelun käyttöönsä, ja he ovat kertoneet Smartin lisänneen myyntiä ja keventäneen asiakaspalvelutyötä”,  sanoo Smartifik Oy:n toimitusjohtaja Henri Huttunen.

Vuonna 2012 perustettu yritys on käyttänyt lähes kaksi vuotta asiakaspalvelurobotin tuotekehitykseen. Ensimmäinen pilottiasiakas otti tuotteen käyttöön alkuvuodesta 2014, ja uusia asiakkaita on tullut kiihtyvällä tahdilla. Vuonna 2014 Smartifik Oy valittiin myös satojen hakijoiden joukosta Startup Sauna yrityskiihdyttämöön.

Nyt Smartifik Oy:llä on käynnissä seed-rahoituskierros, jonka avulla yritys tähtää englanninkielisille markkinoille tulevana kesänä. Neuvotteluja pääomasijoituksesta käydään useiden suomalaisten sijoitusyhtiöiden ja enkelisijoittajien kanssa. Yritys etsii uusia sijoittajia, joilla on kokemusta kansainvälisestä ohjelmistoliiketoiminnasta.

Liitetiedostot

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Henri Huttunen
040 584 5020
henri.huttunen@smartifik.fi
 
www.smartifik.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs