Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Osuuskauppa Keskimaa lopettaa Palokan Emotionin helmikuussa ja Niemisjärven Salen maaliskuussa

Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa lopettaa Palokan Emotionin helmikuussa ja Niemisjärven Salen maaliskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2014 klo 15:15
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa on päättänyt lopettaa Palokan Emotionin ja Niemisjärven Salen  liiketoiminnan. Emotion suljetaan helmikuun lopussa ja Niemisjärven Sale maaliskuun lopussa. Molempien yksiköiden kannattavuus on heikko eikä näköpiirissä ole sellaisia muutoksia, jotka parantaisivat tilannetta. Keskimaa tarjoaa molempien myymälöiden työntekijöille työtä Keskimaan muista toimipaikoista.

Emotionissa on työskennellyt vakituisesti 2 työntekijää. He siirtyvät työskentelemään Jyväskylän Sokokselle. Niemisjärven Salessa työskentelee vakituisesti 3 työntekijää, joille tarjotaan töitä Keskimaan lähialueiden päivittäistavarakaupan toimipaikoista.

Emotion avattiin marraskuussa 2011. Kahden toimintavuotensa aikana myymälä ei ole saavuttanut sille suunniteltua myynnin tasoa, mistä johtuen toiminta on ollut tappiollista.

Niemisjärven Salen toiminta on ollut jo useiden vuosien ajan tappiollista.
- Nykyisin asiakkaat odottavat ruokakaupalta laajoja ja monipuolisia valikoimia, mikä on ohjannut asiakkaita lähialueiden sekä Jyväskylän alueen päivittäistavaramyymälöihin, kommentoi Keskimaan Sale-ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen.
Keskimaan asiakasomistajia lähialueilla palvelevat edelleen Hankasalmen, Lievestuoreen ja Vaajakosken S-marketit sekä Hankasalmen aseman Sale-myymälä ja Vaajakosken ABC-liikennemyymälä. 

Keskimaa on käynnistänyt selvitystyön Salen kiinteistön uudelleenkäytöstä. Kiinteistölle etsitään ostajaa.

- Tämä päätös on syntynyt pitkällisen harkinnan jälkeen. Yksikköjen toiminnan jatkamiselle ei ole erilaisista vaihtoehtoselvityksistä ja säästötoimenpiteistä huolimatta löytynyt taloudellisia edellytyksiä, Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola toteaa.

Lisätietoja:
Market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972
Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki, 050 5882324
Sale-ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 050 321 2631

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs