Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Osuuskauppa Hämeenmaan ABC:t kutsuvat ikäihmisiä Juttusille

Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan ABC:t kutsuvat ikäihmisiä Juttusille

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2012 klo 11:14
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan ABC liikennemyymälät ja ET-lehti kutsuvat erityisesti seniori-ikäisiä tapaamaan toisiaan ja jutustelemaan ajankohtaisista tai muuten mielenpäällä olevista asioista. Tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä ja auttaa uusien ystävyyssuhteiden luomisessa. Juttusilla ollaan kaikissa Hämeenmaan ABC  liikennemyymälöissä joka tiistai ja torstai klo 12–16 välisenä aikana.

 

”Miten käy vaaleissa? Mitä mieltä olet karppauksesta? Teitkö uuden vuoden lupauksia”?
Muun muassa tällaisia keskusteluaiheita on painettu pöytäliinoihin, joita levitetään  yli sataan ABC-liikennemyymälään eri puolilla Suomea, myös Osuuskauppa Hämeenmaan alueella. Pöytäliinat ovat osa Juttusille! -hanketta, jossa ABC-ketju ja ET-lehti kutsuvat erityisesti seniori-ikäisiä tapaamaan toisiaan yhteisten juttuhetkien parissa.

Kohtauspaikkoja tarvitaan

”ABC-liikennemyymälät ovat paitsi tiellä liikkujien palvelukeskuksia, myös paikallisten ihmisten kohtauspaikkoja. Yksi nopeimmin kasvavista asiakasryhmistämme ovat liikennemyymälöiden lähialueella asuvat seniorit. Haluamme Juttusille! -hankkeen avulla tarjota ihmisille helpon ja luontevan mahdollisuuden tavata toisiaan, saada uusia tuttavuuksia ja keskustella ajankohtaisista asioista”, toimialajohtaja Jouni Viljanen Osuuskauppa Hämeenmaalta kertoo.  

Hanke toteutetaan vahvassa yhteistyössä ET-lehden kanssa.

”Aikuisella iällä ei aina ole yksinkertaista saada uusia ystäviä. ET-lehti on tehnyt pitkäjänteistä työtä yhteisöllisyyden ja ystävyyden lisäämiseksi. Juttusille! -hanke on uusi konkreettinen tapa lisätä kohtaamisia ja keskustelua yhteiskunnassamme ja siten vähentää yksinäisyyttä”, ET-lehden päätoimittaja Maija Toppila toteaa.

Rohkeasti mukaan

Vaikka Juttusille ovat tervetulleita kaikki, ikään katsomatta, halutaan hankkeella aktivoida nimenomaan seniori-ikäisiä.  Jouni Viljanen toivookin, että innokkaita Juttusille tulijoita löytyy.

”Toivomme, että myös täällä Kanta- ja Päijät-Hämeessä ihmiset lähtisivät rohkeasti mukaan löytämään uusia tuttavuuksia. Tervetuloa Juttusille Hämeenmaan ABC liikennemyymälöihin”, Jouni Viljanen toivottaa.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Jouni Viljanen, puh. 0500 845 930

ET-lehti, päätoimittaja Maija Toppila, p. 09 120 5368

Hämeenmaa – yli 134 000 asiakkaansa omistama yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 22 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs