Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää lähes 900 kesätyöntekijää kesäksi 2011

Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää lähes 900 kesätyöntekijää kesäksi 2011

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2011 klo 09:01
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Tulevana kesänä Hämeenmaa työllistää yhteensä 878 (v.2010 828) kesätyöntekijää, joista Tutustu työelämään ja tienaa  –kesäharjoittelijoita on 517 (v.2010 422).

Kesätyöntekijöitä ja -harjoittelijoita otettiin laajasti Hämeenmaan eri toimialoille. Suurimpia kesätyöllistäjiä ovat Hämeenmaan Prismat, ABC-liikennemyymälät ja isoimmat S-marketit ympäri toimialuetta.

- Kaikki työtehtävämme liittyvät asiakaspalveluun. Kesäksi olemme palkanneet esimerkiksi myyjiä, tarjoilijoita, kokkeja ja liikennemyymälätyöntekijöitä. Kaikille kesätyöntekijöille järjestämme perehdytyksen ja työhön ohjauksen. Tällä tavalla pyrimme tukemaan jokaisen ammatillista kehittymistä, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Mirkka Voutilainen.

Hyvä määrä hakijoita Hämeenmaan kesätyöpaikkoihin

Tänä vuonna kesätöitä haki yhteensä yli 7 000 kanta- ja päijäthämäläistä nuorta                                                          

Hämeenmaan kesätyöpaikkojen hakuaika päättyi huhtikuun lopussa. Kesätyöpaikkahakemusten suuri määrä yllätti jälleen positiivisesti. Hakemuksia tuli sähköisesti 6 547, joista osa oli Tutustu työelämään ja tienaa –kesäharjoittelijoita. Tämän hakemusmäärän lisäksi myös toimipaikkoihin on tullut suoraan yli tuhat hakemusta.

- Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia kesäpaikan hakijoita ja toivottaa uudet kesätyöntekijät tervetulleiksi taloon, kertoo Voutilainen.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, henkilöstöjohtaja Mirkka Voutilainen, (03) 8130 271

Osuuskauppa Hämeenmaa on alueensa suurin työnantaja Osuuskauppa Hämeenmaa on myynniltään S-ryhmän toiseksi suurin osuuskauppa. Vuonna 2010 Hämeenmaan myynti oli lähes 900 miljoonaa euroa. Hämeenmaa on Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen suurin yritys, joka harjoittaa marketkauppaa 44 S-marketissa, 5 Prisma-hypermarketissa ja 16 Sale-myymälässä. Lisäksi yrityksellämme on 2 Sokos-tavarataloa, 3 Emotionia, 27 ravintolaa, 3 autokauppaa ja 2 Kodin Terra asumisen tavarataloa. ABC-liiketoimintaa harjoitamme 29 yksikössä. Henkilöstön määrä Hämeenmaassa oli vuoden 2010 lopussa 2 848. Hämeenmaa käyttää tuloksensa palveluverkostonsa kehittämiseen ja yli 130 000 asiakasomistajansa palvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs