Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Opiskelijoiden ruoka halpenee Siwoissa ja Valintataloissa 5 %

Suomen Lähikauppa Oy

Opiskelijoiden ruoka halpenee Siwoissa ja Valintataloissa 5 %

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 09:59
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Opiskelijat saavat 6.1.2016 alkaen alennusta Siwoista ja Valintataloista näyttämällä opiskelijakorttia kassalla. Alennus toteutetaan yhteistyössä Frankin kanssa.

Opiskelijat saavat Siwoista ja Valintataloista opiskelijakortilla 5 prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Alennus toteutetaan yhteistyössä Frankin kanssa, jonka etujen piiriin kuuluu valtaosa Suomen opiskelijoista.

Lähikaupat ovat vahvasti mukana opiskelijoiden arjessa: tenttieväät, iltapala tai aamiaistarvikkeet on luontevaa kipaista nopeasti lähikaupasta.

- Opiskelijat tarvitsevat lähellä olevia, kävellen ja pyöräillen helposti saavutettavia kauppapalveluita. Siwoille ja Valintataloille opiskelijat taas ovat tärkeä asiakasryhmä, sanoo seniorimarkkinointipäällikkö Satu Puumala Suomen Lähikaupasta.

- Opiskelija-alennus on meidän tapamme kertoa opiskelijoille, että haluamme olla mukana heidän arjessaan. Alennuksen myötä opiskelijoiden ruokalasku halpenee Siwoissa ja Valintataloissa 5 %, joten uskon, että asialla on ihan konkreettistakin merkitystä opiskelijoiden taloudessa.

- Alennukset ruokakauppoihin on yksi toivotuimmista eduistamme, joten olemme todella iloisia voidessamme vastata opiskelijoiden tarpeisiin yhteistyössä Suomen Lähikaupan kanssa. Opiskelija elää itsenäistyvän nuoren aikuisen elämää, jolloin ollaan kaikkien hankintojen edessä, mutta budjetti on tiukka. Siksi välitön alennus esimerkiksi ruoasta on merkittävä asia, Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola sanoo.

Lähikaupan opiskelija-alennuksen saa 6.1.2016 alkaen näyttämällä kassalla opiskelijakortin, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra. Tämän ja muut Frankin 660 opiskelija-alennusta saa liittymällä omaan opiskelijajärjestöön ja tilaamalla opiskelijakortin, olitpa sitten lukiolainen, amis- tai korkeakouluopiskelija.

Lisätietoja:

Suomen Lähikauppa, seniorimarkkinointipäällikkö Satu Puumala, p. 020 700 3046, satu.puumala@lahikauppa.fi

Frank Students toimitusjohtaja Tiia Lehtola, p.040 771 3581, tiia@frank.fi, www.frank.fi

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin. Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Kauppoja on 626, henkilöstöä 4100 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa. www.lahikauppa.fi

Frank on 2013 perustettu opiskeilijoiden oma etupalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki Suomen opiskelijaedut. Frank tarjoaa opiskelijoille rahanarvoisia etuja ja yrityksille kanavan tavoittaa opiskelijoiden laaja joukko. Lisäksi Frank tuottaa valtakunnallista opiskelijakorttia yhteistyössä Elisan kanssa. Frankin omistavat opiskelijajärjestöt SYL, SAMOK, SLL ja SAKKI sekä opiskelijataustainen Kilroy, joka on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto. www.frank.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs