Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Onko vaikea selittää, oletko sinkku vai varattu? Ärrältä löytyy kahvikuppi sinullekin.

Onko vaikea selittää, oletko sinkku vai varattu? Ärrältä löytyy kahvikuppi sinullekin.

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2016 klo 10:47
Julkaisija: R-kioski

R-kioski yhdistää sydämiä jälleen helmikuussa, kun sinkku- tai varattu -kahvimukit tekevät Ystävänpäivän hengessä paluun kioskeille. Asiakaspalautteen perusteella joukkoon on kuitenkin lisätty vielä kolmas mukivaihtoehto, jossa lukee Vaikea selittää.

Helmikuussa kannattaa taas tarkkailla, millainen annoskahvi R-kioskilla asioivilla on kädessään. Sinkku viestittää statuksestaan valitsemalla vihreän kahvimukin ja varattu nappaamalla punaisen mukin. Sen sijaan parisuhdestatustaan vielä pohtiville on tarjolla tänä vuonna oma keltainen versionsa.

- Sinkku- tai varattu-mukit ovat herättäneet paljon positiivista huomiota. Jotkut asiakkaamme ovat kuitenkin ihan asiallisestikin muistuttaneet meitä, ettei oman parisuhdestatuksen määrittely ole aina aivan yksinkertaista. Jos asiaa on siis vaikeaa selittää, ansaitsee sekin oman mukinsa, toteaa R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin.

R-kioski pyysi parisuhdestatustaan miettivien avuksi neuvoa Väestöliiton Parisuhdekeskuksen johtajalta Heli Vaaraselta.

- ”Vaikea selittää” on mainio termi kolmannelle kategorialle. Jos haluat apuja sen selvittämiseksi, oletko seurustelusuhteessa vai et, voit kysyä itseltäsi, onko minulla joku, jonka luo suuntaan iltaisin maitopurkki ja aamiaissämpylät kainalossa, kyseenalaistamatta. Jos haluat varmistaa, että oletko sinkku, voit kysyä itseltäsi: menenkö mieluummin yksin kotiin tai kavereiden luo, kuin jonkun erityisen, Vaaranen selvittää ja jatkaa: 

- Kun olet ”vaikea selittää”  -tilanteessa, vastauksesi tapaamispyyntöihin on ”ehkä”. Saatat nimittäin muuttaa mielesi milloin tahansa vaikkapa höyryävän kahvikupin äärellä.

Mikäli etsii sitä oikeaa, kannattaa flaksin maksimoimiseksi lähettää kuvia sosiaaliseen mediaan, kuten Instagramiin ristikkomerkillä (hashtag)  #sinkkumuki.

Sydämien täplittämät kahvimukit ovat tarjolla R-kioskissa 29.2. asti.

- Treffejä emme kenellekään valitettavasti voi luvata, mutta kahville tarjoamme 100 prosentin takuun. Jos asiakas ei ole tyytyväinen meiltä ostamaansa kahviin, hän saa aina uuden tilalle, Schalin kertoo.

Lisää parisuhdetietoa näin Ystävänpäivän kynnyksellä saa myös Väestöliiton sivuilta:

www.vaestoliitto.fi/parisuhde/ ja www.vaestoliitto.fi/nettipalvelut/

 

LINKKI KUVIIN

Instagram: #sinkkumuki

Kampanjan Instagram-kuvat selaimessa http://iconosquare.com/tag/sinkkumuki

Äänestä parasta Instagram-kuvaa kilpailusivustolla: http://sinkkumuki.meltwaterrise.com/

 

Median yhteydenotot, kuvat, haastattelut ja vierailut:

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, p. 020 554 4205, ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

Väestöliitto, Heli Vaaranen, p. (09) 2280 5266, heli.vaaranen(at)vaestoliitto.fi

 

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 620 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs