Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Omnialle Reilun kaupan koulu -arvonimi

Omnia

Omnialle Reilun kaupan koulu -arvonimi

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 14:00
Julkaisija: Omnia

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on saanut ensimmäisenä ammatillisena oppilaitoksena Suomessa Reilun kaupan koulu -arvonimen osoituksena vastuullisista hankinnoista.

Omnia on käyttänyt vuodesta 2010 asti opiskelija- ja henkilöstöravintoloissaan sekä ravintola Henricuksessa Reilun kaupan kahvia, teetä ja muita elintarvikkeita. Lisäksi kestävän kehityksen myymälä OmniaShopissa myydään asiakkaille Reilun kaupan tuotteita. Vastuullisilla valinnoillaan Omnia edistää viljelijöiden ja työntekijöiden mahdollisuutta parantaa toimeentuloaan sekä vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa kehitysmaissa.

Reilun kaupan edistämisyhdistys ry:n myöntämiä arvonimiä on Suomessa myönnetty seuraavasti: Reilun kaupan kaupungin/kunnan arvonimen on tähän mennessä saanut 9 kaupunkia/kuntaa, joista Espoo ja Kirkkonummi ovat Omnian jäsenkuntia. Reilun kaupan korkeakouluja Suomessa on 6, peruskouluja ja lukioita 3 ja seurakuntia/-kuntayhtymiä yli 100.

Lisätietoa

kuntayhtymän johtaja Tapio Siukonen, Omnia, 044 3696 600
ruokapalvelupäällikkö Sirpa Tuori, Omnia, 046 851 5194

reilun-kaupan-koulu

Omnia vastaa jäsenkuntiensa Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ammatillisesta toisen asteen koulutuksesta. Monialaisessa koulutuskuntayhtymässä on vuositasolla noin 10.000 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs