Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » O´Malley´s JYPin viralliseksi sporttibaariksi

Osuuskauppa Keskimaa

O´Malley´s JYPin viralliseksi sporttibaariksi

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2011 klo 09:47
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän Väinönkadulla sijaitseva Keskimaa Osk:n O’Malleys-ravintola on alkavalla kaudella JYPin virallinen sporttibaari. Pelaajat Reilun pelin kiertueelle maakuntaan.

 

 

Keskimaa ja JYP ovat sopineet uudenlaisesta yhteistyöstä, jossa O’Malley’s profiloituu JYP-kannattajien viralliseksi startti- ja paluupaikaksi JYPin otteluiltoina.

Ravintolan sisäilmeessä, hengessä ja henkilökunnan pukeutumisessa on alkavalla kaudella vahva JYP-väritys.

– O’Malley’s on JYP-fanien virallinen kohtauspaikka. Luvassa on alku- ja jälkipelejä, pelaajavierailuja, teemaan sopivia ruoka- ja juomatarjouksia, erilaisia etuja kausikorttilaisille sekä urheiluhenkistä palvelua. Olemme myös parhaillaan neuvottelemassa URHOtv:n kanssa sopimuksesta, jotta voisimme näyttää kaikki JYPin ottelut alusta loppuun asti screeniltä ja useista televisioista, ravintolapäällikkö Sirpa Räsänen kuvailee.

 

Täysin uutena palvelumuotona O’Malley’s järjestää kotiotteluiltoina asiakkailleen ilmaisen bussikuljetuksen keskustasta Synergia-areenalle. Bussi lähtee hallille peli-iltoina kello 17.45. Kuljetus takaisin tapahtuu puoli tuntia pelin päättymisen jälkeen. Mukaan mahtuu jääkiekkofaneja bussin paikkamäärän mukaisesti.

Käytännössä yhteistyö starttaa 1.9. harjoitusottelussa, kun JYPin vieraaksi saapuu Venäjän jääkiekkoliigan KHL:n mestari AK Bars Kazan.

– Koko henkilökuntamme on uudesta roolistamme todella innoissaan. O’Malley’s kasvattaa tunnettuuttaan, ja pääsemme tarjoamaan aivan uudenlaisia ravintolaelämyksiä jääkiekkohuumaantuneille JYP-faneille.

 

JYPin kuuluisa rumpuryhmä pitää uutta yhteistyötä hienona avauksena.

– Uudistus on hyvä, sillä JYPillä ei ole aiemmin ollut keskustassa virallista sporttibaaria lainkaan. O’Malley’s JYP-kannattajien paikkana tuo nyt JYPiä ja rumpuryhmää aiempaa enemmän mukaan Jyväskylän katukuvaan, sanoo Rumpuryhmän puheenjohtaja Petri Sellman.
Hän on myös erittäin tyytyväinen bussikuljetuksesta keskustasta Synergia-areenalle.

– Onhan se merkittävä palvelu esimerkiksi marraskuun räntäsateessa, hän toteaa.

 

JYPin markkinointijohtaja Kari Tynin mukaan alkava kahden vuoden yhteistyösopimuskausi Keskimaan kanssa syventää markkinointiyhteistyötä monella tapaa lähemmäs molempien asiakaskuntaa.

– Uutta pitää hakea koko ajan ja Keskimaalla on nyt päällä henki, joka tuo uusia ulottuvuuksia markkinointiyhteistyöhömme. Se on hieno juttu JYPinkin näkökulmasta, Tyni arvioi.

 

Samoilla linjoilla on Keskimaan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

– O’Malley’sin nostaminen JYPin viralliseksi sporttibaariksi on luonteva askel Keski-Suomen oman liigajuokkueen ja Keski-Suomen oman osuuskaupan yhteistyössä. Pitkästä kumppanuudestamme kertoo esimerkiksi se, että pelaajien kypärissä on ollut Jyväshovin logo esillä alusta lähtien, Kunelius taustoittaa.

 

Pelaajat Reilun pelin kiertueelle maakuntaan

JYPin ja Keskimaan syventyneen yhteistyön myötä liigajoukkueen pelaajat lähtevät elokuun lopulla myös maakuntakierrokselle Keskimaan toimipaikkoihin. JYP-kiekkoilijat kertovat tunnelmiaan liigan käynnistymisen alla sekä jakavat nimikirjoituksia ja heijastimia Keskimaan kahdeksassa toimipaikassa.

Reilun pelin kiertueen aikataulu:

26.08. ABC Hirvaskangas, klo 15-16.30

26.08. ABC Palokka, klo 17.30-19.00

27.08. ABC Viitasaari, klo 10.00-11.30

27.08. S-market Saarijärvi, klo 13.00-14.30

30.08. S-market Jämsä, klo 15.00-16.30

08.09. ABC Keuruu, klo 15.00-16.30

08.09. S-market Petäjävesi, klo 17.00-18.30

16.09. ABC Keljonkangas, klo 15.00-16.30

Kiertueen pelaajavierailut: www.jypliiga.fi

 

– Keski-Suomi tarvitsee menestyjiä ja positiivisia esikuvia. On erittäin hienoa, että JYP lähtee kiertueelle maakuntaamme. Meille on arvokasta, että saamme järjestää kiekkoylpeytemme kanssa yhdessä Reilun Pelin kiertueen. Keskimaalle on tärkeää olla mukana tukemassa ja edistämässä keskisuomalaista hyvinvointia liikunnan, urheilun ja kulttuurin alueilla, Keskimaan liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen korostaa.

 

 

Lisätietoja

Keskimaa Osk:

Ravintolapäällikkö Sirpa Räsänen, 050 371 1550

Toimialajohtaja Pasi Kunelius, 010 767 3060

Toimialajohtaja Heikki Tervanen, 010 767 3064

JYP:

Markkinointijohtaja Kari Tyni, 0400 642 876

Liitetiedostot

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 108 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs