Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Nyt vietetään Nuukuusviikkoa -- Nu firar vi Sluta slösa-veckan

Suomen luonnonsuojeluliitto

Nyt vietetään Nuukuusviikkoa -- Nu firar vi Sluta slösa-veckan

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2011 klo 13:59
Julkaisija: Suomen luonnonsuojeluliitto

Jokakeväistä järkevän kulutuksen teemaviikkoa eli Nuukuusviikkoa vietetään 2.–8.5. 2011. Tämän vuoden Nuukuusviikon teema on kestävästi seurassa. Järjestöjä, yhdistyksiä sekä muita pieniä ja suuria yhteisöjä kannustetaan miettimään tapahtumiaan ja muuta toimintaansa kestävän kehityksen näkökulmasta.

"Suuri osa suomalaista on yhden tai useamman järjestön vaikutuspiirissä. Järjestöissä voidaan tehdä merkittäviä ympäristövastuullisia valintoja ja samalla kannustaa jäseniä toteuttamaan niitä myös muilla elämänaloilla", toteaa Nuukuusviikon projektikoordinaattori Meri Heinonen.

Kestäviä toimintatapoja noudattamalla voidaan säästää sekä ympäristöä että rahaa. Vuoden 2012 Nuukuusviikolla tullaan palkitsemaan järjestöjen parhaita ideoita ja ekotekoja.

Nuukuusviikon tapahtumia – seminaareja, näyttelyitä, tavaranvaihtopäiviä ja kursseja– järjestetään ympäri Suomen, muun muassa Hyvinkäällä, Kouvolassa ja Oulussa. Pääkaupunkiseudulla tarjotaan koulutusta ja neuvontaa järjestötoimijoille. Viikon lopulla 7.-8.5. järjestetään Kierrätystehdas Kaapelitehtaalla. Tapahtumatiedot on koottu sivuille www.nuukuusviikko.fi/tapahtumat. Viikkoa vietetään myös Facebookissa, jossa on Nuukuusviikon oma ryhmä.

Nuukuusviikon järjestää 20 järjestön yhteinen Kierrätysliike, joka edistää luonnonvarojen säästäväistä käyttöä, jätteiden synnyn ehkäisyä ja kierrätystä.

Lisätietoja:
Nuukuusviikon 2011 projektikoordinaattori Meri Heinonen, 0400 348 124, meri.heinonen (at) kierratyskeskus.fi
Suomen luonnonsuojeluliiton Kestävän tuotannon ja kulutuksen työryhmän vpj. Laura Räsänen, 050 438 9795, rasanen (at) sll.fi

På svenska: Emmaus Helsingfors, Ulf Särs, 050 564 1833, ulsars (at) gmail.com Pressmeddelandet på svenska: www.nuukuusviikko.fi/tiedote_3_2011_svi

www.nuukuusviikko.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs