Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Nyt grillataan - herkkuja myös kasvissyöjälle!

Itu Biodyn Oy

Nyt grillataan - herkkuja myös kasvissyöjälle!

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 11:55
Julkaisija: Itu Biodyn Oy

Topas Wheaty tuoteperheen grillisesongin tuotteet ovat täällä taas. Ravintorikasta purtavaa löytyy monessa muodossa. Luomuvehnäproteiiniin perustuvat tuotteet sisältävät proteiinia 25 - 32 g 100 grammassa tuotetta.

Viime kesänä suosikiksi nousi Wheaty Grillipihvi duo, jossa on kaksi pihviä yhteispainoltaan 175 g. Pihvien päällä on valmiiksi makua terästämässä maustekastike: toisessa punainen paprika ja toisessa vihreä Välimeren yrtit.

Makumatkalle kuljettaa Wheaty Grillimix –pakkaus, 200 g. Makkaroita ja pihvin sisältävästä lajitelmapakkauksesta saat vaihtelua grillaukseen. Erinomainen pakkaus myös tuoteperheeseen tutustumiseksi, sillä voit kerralla maistella useampaa tuotetta. Pakkauksessa on maukas meiramimakkara, voimakkaasti maustettu paprikanakki ja pippuripihvi. 

Wheaty Grillispiraali on kiepille kieputettu pitkä 150 g painoinen makkara, josta voi tarjoillessa leikata jokaiselle sopivan palan. Makua tuovat yrtit ja kokonaisuus on edellisiä miedompi. Grillattuna tai paistettuna pieniksi paloiksi paloiteltuna sopii myös salaatin sekaan tai dipattavaksi cocktailtyyliin tarjottavaksi.

Elokuun loppuun asti saatavien sesonkituotteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat perusmakkarat kuten LaRossa, Frankenberger tai Talonpojan kasvisnakki sopivat kaikki myös grillattavaksi. LaRossa ja Talonpojan kasvisnakki sopivat myös paloiteltuna vartaisiin napakan koostumuksensa takia. Sipaise tuotteiden päälle vähän öljyä ennen paistamista tai grillaamista niin saat mehevän lopputuloksen.

Kokoa tuotteista monipuolinen grillikesän herkkutarjotin, joka maistuu myös sekasyöjille!

Kesän saunailtoihin, juhannusjuhliin, häihin ja piknikeille saa Topas Wheaty tuotteilla maukasta syötävää helposti ja maukkaasti. Näin voit huomioida vegaanien, luomua suosivien, proteiinia painottavien tai kasvisruokaa toivovien toiveet.

Topas Wheaty tuotteita on saatavilla Stockmannilla, S-marketeista, K-kaupoista, Ruohonjuuren ja Ekolon myymälöistä sekä luomuun erikoistuneistä myymälöistä. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

 

Lisätietoja:  
maahantuojan sivuilta www.itubiodyn.fi kohdasta Tuotteet valitsemalla Topas
sekä soittamalla 09-774 3010
valmistajan sivuilta osoitteesta www.wheaty.de myös suomeksi.

Liitetiedostot

Itu Biodyn Oy on v. 1979 perustettu biodynaamisten tuotteiden erikoisliike. Itu Oy on kokonaisvaltainen, palveleva luomutukku Helsingissä. Valikoimiin kuuluu kotimaisia ja ulkomaisia tuotteita sekä eksoottisia herkkuja. Elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on Speickin ja Dr.Hauschkan luonnonkosmetiikkaa sekä ympäristöystävällinen Sonett pesu- ja puhdistusainesarja. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs