Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Nokia 5800 XpressMusic -musiikkilaitteen toimitukset alkaneet

Nokia 5800 XpressMusic -musiikkilaitteen toimitukset alkaneet

Julkaistu: 08.12.2008 klo 09:56
Julkaisija:

Nokia ilmoitti tänään, että odotettu Nokia 5800 XpressMusic -musiikkilaite on nyt saatavilla Suomessa. Nokian XpressMusic-tuotesarjan uusin tulokas on edullinen kosketusnäytöllä varustettu musiikkilaite, joka on tarkoitettu massamarkkinoille.

Nokia ilmoitti tänään, että odotettu Nokia 5800 XpressMusic -musiikkilaite on nyt saatavilla Suomessa. Nokian XpressMusic-tuotesarjan uusin tulokas on edullinen kosketusnäytöllä varustettu musiikkilaite, joka on tarkoitettu massamarkkinoille. Laitteen arvioitu verollinen suositushinta on 475 euroa.

Nokia 5800 XpressMusic tuo musiikin laajan kohderyhmän ulottuville. Se tarjoaa kaikki tärkeimmät musiikkiominaisuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi graafinen taajuuskorjain, kahdeksan gigatavun muisti jopa 6 000 musiikkikappaleen tallentamiseen, tuki yleisimmille digitaalisen musiikin tallennusmuodoille sekä 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Sisäänrakennetut stereokaiuttimet surround-äänellä tarjoavat alan jykevimmän soundin.

"Käyttäjät kaikkialla maailmassa haluavat musiikkilaitteeltaan korkeatasoisia musiikkielämyksiä, jotka on toteutettu matkapuhelimen muista ominaisuuksista tinkimättä", sanoo Nokian Suomen ja Baltian toiminnoista vastaava johtaja Mauri Pietikäinen. "Nokia 5800 XpressMusic täyttää nämä odotukset. Se myös tarjoaa käyttäjille nopean ja helpon pääsyn suosikkisisältöihin sekä mahdollisuuden jakaa nämä sisällöt läheisimpien ja tärkeimpien ihmisten kanssa."

Kosketusnäyttöteknologiaa täysipainoisesti hyödyntävässä Nokia 5800 XpressMusic -laitteessa musiikki, videot ja valokuvat ovat aina helposti ja nopeasti saatavilla yhdellä kosketuksella avautuvan mediavalikon kautta. Mediavalikko tarjoaa myös suoran linkin Internetiin ja sisällönjakamiseen. Käyttäjä voi liikkua Internetissä rajoituksetta, sillä Nokia 5800 XpressMusic tukee Flash-sisältöjä.

Innovatiivisessa yhteystietovalikossa käyttäjä voi sijoittaa aloitusnäkymään neljä suosikkikontaktia ja nähdä yhdellä kosketuksella näihin kontakteihin liittyvän viestihistorian: tekstiviestit, sähköpostit, puhelutiedot, valokuvat ja blogipäivitykset.

Nokia 5800 XpressMusic -musiikkilaitteen 3,2 tuuman laajakuvanäyttö tarjoaa matkapuhelinmarkkinoiden parhaan näyttöresoluution. Näytön selkeys, kirkkaus ja vivahteikkaat värit tuovat uutta eloa valokuviin, videoleikkeisiin ja verkkosisältöihin. Laite sopii erinomaisesti VGA-laatuisen videokuvan toistamiseen ja tallentamiseen, sillä kuvasuhde on 16:9 ja toistonopeus sekä tallennusnopeus 30 kuvaa sekunnissa. Laitteen ominaisuuksiin kuuluu myös Carl Zeiss -linssillä varustettu 3,2 megapikselin kamera. Valokuvat ja videot voi ladata yhdellä painalluksella jaettavaksi suosittuihin verkkoyhteisöihin, joita ovat esimerkiksi Share on Ovi, Flickr ja Facebook.

Saumattoman musiikkikokemuksen takaamiseksi Nokia 5800 XpressMusic tarjoaa vaivattoman yhteyden Nokia Musiikkikauppaan. Nokia Musiikkikaupassa valikoiman selaaminen ja kappaleiden lataaminen käy helposti. Äskettäin päivitetty, PC-tietokoneille ja mobiililaitteille tarkoitettu Nokia Musiikki -sovellus tekee musiikkikokoelmien hallinnasta helppoa. Kappaleiden siirtäminen käy vaivattomasti drag and drop -tekniikalla.

Nokia 5800 XpressMusic tukee 60 kieltä maailmanlaajuisesti. Laite tarjoaa monenlaisia tiedonsyöttötapoja: alfanumeerinen virtuaalinäppäimistö, tietokoneen näppäimistöä muistuttava virtuaalinen QWERTY-näppäimistö sekä kynäohjain. Vannoutuneimmille musiikinharrastajille on tarjolla myös plektra tietojen näppäilemiseen.

Nokia 5800 XpressMusic -musiikkilaitteesta on lehdistökuvia osoitteessa www.nokia.com/press.

Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, joka vie eteenpäin yhdistyvän Internet- ja viestintäteollisuuden kasvua ja muutosta. Laajan matkaviestinvalikoimansa avulla Nokia tarjoaa ihmisille elämyksiä musiikin, navigaation, videon, television, kuvien, pelien ja langattomien yrityspalvelujen alueilla. Avainasemassa ovat kuluttajille suunnatut Internet-palvelut sekä yritysratkaisut. Nokia Siemens Networks toimittaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin.

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
Sähköposti: press.services@nokia.com

www.nokia.com

www.nokia.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs