Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Nimityksiä Turun Osuuskaupassa

Turun Osuuskauppa

Nimityksiä Turun Osuuskaupassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2013 klo 14:00
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Tukitoiminnot

Juha Heinonen on nimitetty liikepaikkajohtajaksi 1.1.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Prisma Myllyn prismajohtajana. Heinosen vastuualueeseen kuuluvat TOK:n liikepaikkahankinta ja jalostaminen, rakennuttaminen ja kunnossapito, kalustehankinnat ja kalustaminen, vuokraustoiminta sekä kiinteistöjen isännöinti ja huolto.

Jaana Evesti on nimitetty asiakkuus- ja viestintäpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin asiakkuuspäällikkönä Turun Osuuskaupassa. Evestin vastuualueelle kuuluvat viestintä, asiakasomistajuus, S-Pankin asiamiestoiminta sekä TOK:n mainostoiminnot.

 

Prisma

Ville Ämmälä on nimitetty Prisma Myllyn prismajohtajaksi 1.1.2013 alkaen. Ämmälä siirtyy tehtävään Prisma Tampereentien ja Prisma Piispanristin prismajohtajan tehtävästä.

Leena Loippo on nimitetty Prisma Tampereentien prismajohtajaksi 1.1.2013 alkaen. Hän jatkaa myös Prisma Loimaan prismajohtajana.

Mika Aaltonen nimitetty Prisma Piispanristin prismajohtajaksi 1.1.2013 alkaen. Hän jatkaa myös Prisma Länsikeskuksen prismajohtajana.

 

S-market ja Sale

Minna Seppälä on nimitetty S-market Koivulan marketpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on aiemmin toiminut S-Market Mynämäen marketpäällikkönä.

Lauri Hussi on nimitetty S-market Mynämäen marketpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin S-market Pansion marketpäällikkönä.

Päivi Hakamäki on nimitetty S-Market Pansion marketpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Sale Lemun myymäläpäällikkönä.

Teemu Pajukoski on nimitetty Sale Lemun myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Sale Jyrkkälän myymäläpäällikkönä.

Tuija Takamaa Sale Jyrkkälän myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Sale Nauvon myymäläpäällikkönä.

Sari Sintonen on nimitetty Sale Nauvon myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin S-Market Maskun marketpäällikkönä.

Sari Niemi on nimitetty S-Market Maskun marketpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin S-Market Sauvon marketpäällikkönä.

Jarkko Salminen on nimitetty S-Market Sauvon marketpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on aiemmin toiminut Sale Pöytyän myymäläpäällikkönä.

Taina Arola on nimitetty Sale Pöytyän myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Sale Alastaron myymäläpäällikkönä.

Sanna Suomela on nimitetty Sale Alastaron myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin S-Market Koivulan marketpäällikkönä.

Petri Laine on nimitetty Sale Petreliuksen myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Sale Runosmäen myymäläpäällikkönä.

Mika Valkonen on nimitetty Sale Runosmäen myymäläpäälliköksi 1.2.2013 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Sale Petreliuksen myymäläpäällikkönä.

 

 

TOK on yli 128 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs