Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Myrskyä ja myötäistä -kirjan julkistus tiistaina 23.11.

SOK

Myrskyä ja myötäistä -kirjan julkistus tiistaina 23.11.

Julkaistu: 15.11.2010 klo 12:23
Julkaisija: SOK

Tervetuloa Myrskyä ja myötäistä -kirjan julkistamistilaisuuteen Ässäkeskuksen auditorioon tiistaina 23.11. kello 15.00. Tilaisuutta edeltää kahvitarjoilu kello 14.30 alkaen.

Tervetuloa Myrskyä ja myötäistä -kirjan julkistamistilaisuuteen Ässäkeskuksen auditorioon tiistaina 23.11. kello 15.00, osoite Fleminginkatu 34, Helsinki. Tilaisuutta edeltää kahvitarjoilu kello 14.30 alkaen.

 

Pyydämme ilmoitamaan osallistumisestanne perjantaihin 19.11. mennessä S-ryhmän veteraanikerhon puheenjohtaja Tapio Peltolalle (tapio.peltola@welho.com tai puhelimitse/tekstiviestinä 050 64232).

 

Myrskyä ja myötäistä -kirja perustuu 1970-2010 välisen ajan S-ryhmän kehitystä käsittelevään seminaarisarjaan, joka on toteutettu kolmen vuoden aikana ja jossa pidetyt seminaarialustukset ovat kirjan aineiston pohjana. Alustajina ovat olleet mm. Aatto Prihti, Paavo Prepula ja Pertti Monto. Kilpailevan kaupparyhmän näkökulmaa on valottanut Matti Honkala. Mukana ovat myös S-ryhmässä vaikuttaneet pääjohtajat Jere Lahti ja Kari Neilimo, osuuskauppojen toimitysjohtajat sekä eri johtotehtävissä toimineet avainhenkilöt. Myös hallinnossa toimineet luottamushenkilöt ovat käyttäneet puheenvuoroja seminaarisarjassa.

 

Kirjan tehtävänä on välittää ns. hiljaista tietoa S-ryhmän kehityksestä ja sen kehityksen suuntaan vaikuttavista taustavoimista ja ilmiöistä 1970-luvulta 2010-luvulle. Kirja sisältää kuvauksen 1970-luvun taloudellisen aseman kriisiytymisestä ja päätöksenteon vaikeuksista, sitä seuranneen 1980-luvun strategisista korjausliikkeistä ja taloudellisesta turbulenssista, saneerauksesta ja negatiivisen kierteen kääntymisestä positiiviseksi kehitystrendiksi sekä markkina-asemien vahvistumisesta päivittäistavarakaupan markkinakolmosesta markkinajohtajaksi. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs