Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Muutos: Kuluttajien välistä verkkokauppaa tarkastellut selvitys julkaistaan huomenna klo 13.45

Kaupan liitto

Muutos: Kuluttajien välistä verkkokauppaa tarkastellut selvitys julkaistaan huomenna klo 13.45

Kutsu.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 15:45
Julkaisija: Kaupan liitto

Kuluttajien välisessä verkkokaupassa liikkuu jo satoja miljoonia

Kuluttajien välinen kauppa ei ole kirpputoripuuhastelua: se on jo suurempaa kuin suomalaisten kulutus Virossa.

Kaupan liitto julkaisee huomenna tiistaina 24.11. kuluttajien välisestä kaupasta selvityksen, jossa arvioidaan muun muassa kuluttajien välisen verkkokaupan suuruutta, kauppapaikkojen, kuten Tori.fi:n, Airbnb:n ja Uberin, yleisyyttä ja miksi vertaiskauppaa käydään.

Median edustajat ovat tervetulleita kuulemaan lisää selvityksestä tiistaina 24.11. kello 13.45 hotelli Crowne Plazaan Kaupan Omnichannel -tapahtumaan. (Huom. muuttunut aika ja paikka.)

Selvitys on osa Tampereen yliopiston ja Kaupan liiton tutkimusyhteistyötä. Selvityksen päätuloksia esittelee pääekonomisti Jaana Kurjenoja Kaupan liitosta. Tutkimusta kommentoi myös professori Hannu Saarijärvi Tampereen yliopistosta.

Toimittajat voivat osallistua myös koko Kaupan Omnichannel -tapahtumaan, joka alkaa kello 9. Tapahtumassa on esillä monikanavaisen kaupan trendejä ja case-esimerkkejä. Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua täältä.

Aika: tiistaina 24.11. kello 13.45

Paikka: Hotelli Crowne Plaza Helsinki, Mannerheimintie 50

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

tiedottaja Henna-Katriina Tuominen, henna-katriina.tuominen(at)kauppa.fi, p. 040 587 2585
viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen, pia.pere-vanhanen(at)kauppa.fi, p. 040 867 1708

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. www.kauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs