Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Muutoksia Lauttasaaren Postin palvelupisteverkostoon

Posti Group

Muutoksia Lauttasaaren Postin palvelupisteverkostoon

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2016 klo 14:00
Julkaisija: Posti Group

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Lauttasaareen lisää postipalveluja

Postin palvelupisteverkosto kasvaa Lauttasaaressa 25.10. uudella Postin noutopisteellä K-supermarket Lauttasaaressa (os. Kiviaidankatu 2, 00210 Helsinki). Tähän Postin noutopisteeseen ohjautuvat postinumeroalueen 00210 asiakkaiden noudettavat paketit ja muut noudettavat lähetykset. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. K-supermarket palvelee postiasioissa pitkin aukioloajoin ma-pe klo 7–21, la 7–20 ja su 10–18.

Pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen on erityisen nopeaa ja vaivatonta Postin pakettiautomaateilla. K-supermarket Lauttasaaressa palvelee jo entuudestaan Postin pakettiautomaatti. Lauttasaaren toinen Postin pakettiautomaatti sijaitsee S-market Itälahdenkadulla (os. Itälahdenkatu 27, 00215 Helsinki).

Lauttasaaren posti muuttaa ja tarjoaa laajemmat aukioloajat

Lauttasaaren posti muuttaa 1.12. Gyldénintieltä Lauttasaarentien uudessa kauppakeskuksessa toimivaan Kirja- ja Lelutukkuun (os. Lauttasaarentie 28, 00200 Helsinki). Kirja- ja Lelutukussa posti palvelee viikon jokaisena päivänä ma-pe klo 9–20, la 9–18 ja su 12–16. Postiin ohjautuvat postinumeroalueen 00200 asiakkaiden noudettavat lähetykset. Postin oma myymälä Gyldénintiellä tarjoaa postipalvelut normaalisti siirtoon asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Yritykset voivat jättää valmiiksi maksetut ja laskutettavat lähetykset vaivattomasti Postin kuljetettavaksi Lauttasaaren Postin Yrityspisteessä (os. Kiviaidankatu 2, 00210 Helsinki).

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

 

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015

 

Lisätietoja medialle:

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9–16.30)

 

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs