Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Musta perjantai New Yorkissa - marraskuun täydellinen irtiotto

Oy Ebookers Finland Ltd

Musta perjantai New Yorkissa - marraskuun täydellinen irtiotto

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 11:13
Julkaisija: Oy Ebookers Finland Ltd

Thanksgiving Day ja Black Friday. Siinä marraskuun masennuksesta kärsiville mantra, joka johdattaa kohti ainutkertaista Manhattania, uskomattomia alennusmyyntejä ja tunnelmallisia joulumarkkinoita pilvenpiirtäjien lomassa. Nettimatkatoimisto ebookersin markkinointipäällikön Aki Juusolan mukaan jokavuotinen kiitospäivän ja mustan perjantain muodostama viikonloppu marraskuun lopulla on ihanteellinen irtiotto kaupunkilomista kiinnostuneille.

”Manhattan on kiitospäivän viikonloppuna maaginen, koska se tyhjenee ihmisistä, joilla ei ole siellä perhettä. Se on vähän kuin Helsinki juhannuksena, mutta amerikkalaiseen tapaan positiivinen ja räiskyvä: on katuparaatia, luistelukenttiä pilvenpiirtäjien lomassa, joulumarkkinoita ja tietenkin kulutusjuhla - Black Friday”, Juusola sanoo.

Musta perjantai on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljäs perjantai ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Monet tavaratalot avaavat ovensa jo aamuyöstä ja ihmiset jonottavat liikkeiden edessä sankoin joukoin saadakseen osansa poikkeuksellisen avokätisistä tarjouksista.

”Jos on tarkkana, voi mustan perjantain alennusmyynneistä oikeasti säästää lähes matkakassallisen verran rahaa. Mutta ennen kaikkea matkailijalle on hauska kokemus nähdä, kuinka shoppaillaan oikein Ameriikan malliin”, Juusola sanoo.

Kiitospäivän viikonlopun must do -kohteita New Yorkissa on Macy's-tavaratalon järjestämä historiallinen kiitospäivän paraati, jota on hyvä seurata esimerkiksi Keskuspuiston laidalla tai kuudennella avenuella. Paraati on karnevaalihenkinen ja sen mukana esiintyy useita tunnettuja artisteja.

Romanttista Manhattania parhaillaan on New York Public Library:n edessä Bryant Park -puistossa oleva luistelukenttä ja talvipuisto.

”Sieltä voi vuokrata luistimet ja luistinradan ympärillä on joulumarkkinat. Pilvenpiirtäjien tiukasti ympäröimä kokonaisuus on jotain huikeaa, jonka voi kokea vain Manhattanilla”, Juusola sanoo.

Kiitospäivän torstaita lukuunottamatta osa museoista ja Broadwayn teattereista ovat viikonloppuna avoinna yleisölle ja niissä on normaalia vähemmän ruuhkaa. Tai tee kuten manhattanilaiset: käy elokuvissa ja varaa illallispöytä ravintolasta.

 

ebookersin vinkit kiitospäivän viikonloppuun New Yorkissa:

- Koe Macy's-tavaratalon kiitospäivän paratiisi

- Seuraa TimeOut New Yorkista viikonlopun aktiviteettitarjontaa www.timeout.com

- Luistele Bryant Parkissa

- Muista varata illallinen ravintolassa, ettet jää ilman pöytää

- Jos havittelet alennusmyyntejä, osta sanomalehtiä, joista löydät erityisiä alennuskuponkeja

- Käy elokuvissa tai teatterissa

***

Lisätietoja:

Aki Juusola

Markkinointipäällikkö

ebookers

Puh. 0400-205 929

aki.juusola@ebookers.com

***
Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa. Ebookersin Suomen toimistossa on 25 työntekijää.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs