Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Muistutus lehdistökutsusta: Silmälasien käyttötutkimus 2016

Muistutus lehdistökutsusta: Silmälasien käyttötutkimus 2016

Kutsu.
Julkaistu: 18.10.2016 klo 10:26
Julkaisija: Näkemisen ja silmäterveyden toimiala

Tule kuulemaan Taloustutkimuksen tuoreen selvityksen tulokset. Samalla pääset tutustumaan kiinnostavimpiin uusiin kehysmalleihin ja keskustelemaan niin kulutuskäyttäytymisen kuin muodin tulevista trendeistä asiantuntijoiden kanssa. Mukaasi saat paketin optisen alan tietoa ja kontakteja. Tervetuloa!

Minkälaista on suomalainen silmälasien käyttö ja miten se on muuttunut? Miten kulutuskäyttäytymisen suuret kysymykset, kuten digitalisaatio tai ostovoiman muutokset heijastuvat silmälasien käyttöön?

Kuinka monet silmälasit suomalainen omistaa? Kuinka suuri osa väestöstä käyttää silmälaseja? Missä tilanteissa laseja käytetään, milloin ja ketkä kaikkein useimmin turvautuvat piilolinsseihin? Kuinka paljon keskivertolasit maksoivat? Ostettiinko ne optikolta Suomessa vai ulkomaisesta verkkokaupasta?

Näkemistä ja silmäterveyttä koskevat asiat ovat jatkuvasti ajankohtaisempia yhä useammalle suomalaiselle. Vanheneva väestö, lisääntyvä mobiililaitteiden käyttö kaikissa ikäryhmissä sekä näyttöpäätetyöskentelyn lisääntyminen monilla aloilla tarkoittavat sitä, että näkemisestä ja silmien terveydestä on pidettävä yhä parempaa huolta. Toisaalta silmälasien rooli oman ulkonäön ja tyylin muokkaajana kasvaa, ja kehykset ovat yhä useammin tärkeä asuste.

Nyt julkaistavan selvityksen on toteuttanut Taloustutkimus Oy. Tulokset julkaistaan medialle I love me -messujen yhteydessä 21.10. klo 11:30. Tutkimustulosten julkistamisen jälkeen toimittajilla on mahdollisuus päästä optikko-stylisti Eija Känsälän stailattavaksi tai seurata muiden osallistujien muodonmuutosta. Miten erilaisilla kehyksillä luodaan täydellinen toimistolook, entä miten muunnutaan illan kuningattareksi? Huippuammattilaisen käsittelyn jälkeen silmälasikehysten valinnan merkitys näyttäytyy uudella tavalla.

Tilaisuudessa on lounas- ja kuohuviinitarjoilu. Lisäksi median edustajilla on mahdollisuus osallistua samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettäville I love me -messuille

Aika: perjantaina 21.10. klo 11:15 – 13:00

Paikka: Messukeskus, Kokoustamo, tila 216 - Rento, Messuaukio 1, Helsinki

Ohjelma:      
Klo 11:15 Ilmoittautuminen

Klo 11:30 Silmälasien käyttötutkimus 2016 – suomalainen silmälasien käyttö
Panu Tast, toimitusjohtaja, Näkemisen ja silmäterveyden toimiala ry.
Anne Kosonen, tutkimuspäällikkö, Taloustutkimus Oy

12:00 Silmälasikehykset tyylin avaimena
Eija Känsälä, optikko-stylisti, Synsam

12:30 Lounas

Ilmoittautumiset, lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Karppanen: meri.karppanen@kauppa.fi 

Ilmoittauduthan ti 18.10. mennessä!

TERVETULOA!

Liitetiedostot

Seuraa meitä:

naery.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala (NÄE ry) syntyi keväällä 2016, kun optikkoliikkeet ja yksityiset silmäklinikat sekä niitä palvelevat maahantuojat ja tukkukaupat yhdistivät voimansa. NÄE ry vastaa toimialan elinkeino-, terveys- ja koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta, hoitaa alan viestintää sekä tuottaa tutkimustietoa ja koulutusta. Jäsenyritykset muodostavat yli 80 % toimialan liikevaihdosta. Yritysten lisäksi järjestöön kuuluu näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisia kouluttavia oppilaitoksia ja heitä edustavia yhdistyksiä. NÄE ry on Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs