Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » MUISTUTUS: Kutsu aamiaiselle

Lautapelit.fi

MUISTUTUS: Kutsu aamiaiselle

Kutsu.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 13:46
Julkaisija: Lautapelit.fi

Tule tutustumaan lautapelaamisen uusiin tuuliin!

Lautapelit elävät renesanssiaan. Pelijulkaisija ja erikoismyymälä Lautapelit.fi on viemässä muutosta ja kasvua eteenpäin täydellä volyymilla.Hyllyt ovat täyttyneet mainioista loppuvuoden uutuuksista ja vuoden odotetuin sesonki on jo käynnissä. Uutuuksien joukossa löytyy muun muassa Vuoden Peli 2015  -kilpailun voittajia ja finalisteja, kuten perhepelivoittaja Port Royal,   strategiapelifinalistit Augustus ja Cacao sekä partypelifinalisti Concept.

Tule kuulemaan, mikä lautapelaamisessa tänä päivänä kiinnostaa, tutustu riemastuttaviin uutuuksiin sekä vanhoihin suosikkeihin! Aamuinen tilaisuus järjestetään Lautapelit.fi myymälässä Kauppakeskus Kampissa (Urho Kekkosen katu 1, 3.krs, 00100 Helsinki) torstaina 03.12.2015 klo 10.

Tilaisuudessa aamiaistarjoilu.

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköpostitse viimeistään tiistaina 01.12.2015 ja pyydä tarvittaessa lisätietoa:
Linda Bremer / linda@lautapelit.fi

p. (09) 622 5560
Lautapelit.fi

www.lautapelit.fi

Concept

Liitetiedostot

__________

Lautapelit.fi Oy on vuonna 1996 perustettu pelien maahantuontia, tukku- ja vähittäismyyntiä sekä pelijulkaisua harjoittava yritys. Yritys julkaisee suomenkielisiä painoksia maailmalla suosituista ja menestystä saavuttaneista lautapeleistä ja tuottaa myös pelejä kansainvälisille markkinoille.

Lautapelit.fi asettaa tavoitteensa korkealle ja kaiken toiminnan lähtökohtana on lauta- ja seurapelejä pelaava asiakas. Julkaisemien pelien täytyy olla parasta mitä markkinoilla on tarjota.

Lautapelit.fi - pelataan yhdessä!

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs