Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Muhos uusin myymälä laajenevassa Halpa-Halli-ketjussa

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Muhos uusin myymälä laajenevassa Halpa-Halli-ketjussa

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2013 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli-ketju vahvistaa asemiaan Oulun-seudulla kolmella uudella myymälällä. Niistä ensimmäisenä avattiin Limingan myymälä syyskuun lopulla, ja keskiviikkona vietettiin Muhoksen myymälän avajaisia. Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtajan Janne Ylisen mukaan Oulusta ja sen ympäristökunnista tulleessa asiakaspalautteessa ketjulta on toivottu jo pitkään uusia täyden palvelun myymälöitä.

- Oulun talousalue on meille hyvin tärkeä, ja haluamme parantaa siellä asiakkaille suunnattua palvelutarjontaa laajalla, yli 60 000:n perustuotteen valikoimalla. Meiltä on toivottu pitkään täyden palvelun myymälöitä niin Oulusta kuin ympäristökunnista tulleessa asiakaspalautteessa, kertoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Laajan päivittäistavaraosaston lisäksi Halpa-Hallin täyden palvelun valikoimat sisältävät muun muassa monipuolisen pukeutumisen kokonaisuuden koko perheelle, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kemikalio-osaston. Ketjumaisen toimintatapansa ansiosta Halpa-Halli myy jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan kotimaisten huippubrändien kuten esimerkiksi Nanson, Finlaysonin, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteita. Edellisten kaltaisten merkkituotteiden lisäksi yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihinsä. Esimerkiksi edullisen Ziip-tuotemerkin alta löytyy muun muassa elintarvikkeita, virvoitusjuomia, kemikaliotuotteita ja kosmetiikkaa.

Myymäläsuunnittelussa on panostettu esillepanoihin ja liikkumisen helppouteen. Elintarvikepuolen kylmäkalusteissa on huomioitu energiansäästö ja ovelliset kylmäkalusteet takaavat myös tuotteiden hyvän säilyvyyden.

 

Myymälä työllistää noin 40

kaupanalan ammattilaista

Muhoksella avatun myymälän kokonaispinta-ala on noin 5 000 neliömetriä. Myymälään on oma kokonaisuus kausituotteille sekä yli satapaikkainen HHcafé terasseineen. HHcafé-ketju tunnetaan suosittuna lounaspaikkana, minkä lisäksi niissä tarjotaan á la carte-annoksia sekä kahvilatuotteita kaupan aukioloaikoina.

Muhos ja sen ympäristökunnat, kuten Tyrnävä, ovat vahvasti kasvavia kuntia Suomessa. Muhoksen myymälä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten myymälään on helppo tulla monesta eri suunnasta. Sijainti on mainio myös Vaalan ja Kajaanin suunnasta saapuville asiakkaille. Liikennesuunnittelussa on muutenkin panostettu helppoon liikennöintiin, ja alueen uudet liikennejärjestelyt toimivat hyvin. Kevyen liikenteen väylältä on hyvä yhteys tontille, ja pihalla on yli 200 reilulla mitoituksella olevaa helppokäyttöistä pysäköintipaikkaa.

Halpa-Hallin uudet myymälät Oulun-seudulla toteutetaan samantyyppisesti, ja kaikki kohteet rakentaa Kokkolan Halpa-Halli Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Rakennusliike Lehto Oy. Myymäläverkoston laajentamisella on merkittävät rakennusaikaiset työllisyysvaikutukset, minkä lisäksi Halpa-Halli palkkaa myymälöihinsä runsaasti uutta kaupan alan henkilökuntaa.

Kukin uusi myymälä työllistää noin 40 työntekijää. Halpa-Hallin vastuullisen henkilöstöpolitiikan mukaisesti sekä Limingan että Muhoksen myymälöihin on työllistynyt merkittävä määrä henkilökuntaa, joiden työsuhde päättyi joko lomautukseen tai irtisanomiseen Toppilan myymälän toiminnan loputtua.

Halpa-Hallilla on Oulun-seudulla tällä hetkellä neljä myymälää: kauppakeskus Zeppelinissä, Oulun Limingantullissa, Kiimingissä sekä syyskuussa avattu Limingan myymälä

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

E-mail: janne.ylinen@halpa-halli.com

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs