Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Mestarin Herkkuun lisää herkuttelutuotteita

Osuuskauppa Keskimaa

Mestarin Herkkuun lisää herkuttelutuotteita

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2012 klo 10:27
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk:n Mestarin Herkussa on toteutettu valikoima- ja esillepanouudistus. Elintarvikkeiden lukumäärä on kasvanut yli 15 500 tuotteeseen.

Mestarin Herkussa on toteutettu lokakuun aikana valikoima- ja esillepanouudistus. Valikoimia kehitetään jatkuvasti, mutta nyt hyllyjärjestystä muokkaamalla on onnistuttu toteuttamaan kerralla kokonaisvaltaisempi laajennus. Valikoimien monipuolistamisessa painotus on ollut tuoteryhmissä, joihin kohdistuu eniten kysyntää ja asiakastoiveita.

– Syötävien tuotteiden määrä on kasvanut reilulla tuhannella tuotteella, yhteensä noin 15 500 nimikkeeseen. Lisää vaihtoehtojaon tullut kaikkiin tuoteryhmiin, erityisesti herkuttelutuotteita painottaen esimerkiksi maustekastikkeisiin, ruokaöljyihin, säilykkeisiin, kekseihin, snackseihin, texmex-tuotteisiin ja kuivahedelmiin, kuvailee myyntipäällikkö Miikka Mikola.

– Olemme onnistuneet kasvattamaan entisestään myös keskisuomalaisten tuotteiden määrää valikoimissamme, hän jatkaa.

Valikoimauudistuksen yhteydessä tuotteiden esillepanoa on parannettu. Tilankäyttö on optimoitu muun muassa hyllypäätyjä hyödyntäen.

– Tuotteet on ryhmitelty selkeämmiksi kokonaisuuksiksi, mikä helpottaa niiden löytämistä. Esimerkiksi paikalliset, oman maakunnan tuotteet on upotettu tuoteryhmien sisään. Ne on helppo löytää hyllynreunalistojen Makuja omasta maakunnasta –logojen ansiosta.

Myös kaudet ja sesongit päästään uuden hyllyjärjestyksen ansiosta nostamaan aiempaa paremmin esiin. Joulun, pääsiäisen ja muiden juhlakausien välillä kausialuetta hyödynnetään esittelemällä asiakkaille vaikkapa makumatkoja maailmalle.

Jyväskylän Sokoksen uniikkiin liikeideaan perustuva elintarvikemyymälä Mestarin Herkku on toiminut nykyisellä paikallaan tavaratalon -1-kerroksessa maaliskuusta 2010 lähtien.

– Asiakaskuntamme  on kasvanut merkittävästi uuden Mestarin Herkun avaamisen jälkeen. Olemme onnistuneet tavoittamaan entistä laajemmin Jyväskylän seudun asukkaat, jotka arvostavat laadukasta, palvelevaa ruokakauppaa. Asiakkaamme tulevat pääosin noin 30 kilometrin säteeltä, Miikka Mikola kuvailee.

 

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Miikka Mikola, 050 593 8326

Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki, 050 588 2324

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs