Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Mergues vegaanimakkara voitti hopeaa Pariisin NatExpo messuilla

Itu Biodyn Oy

Mergues vegaanimakkara voitti hopeaa Pariisin NatExpo messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2015 klo 09:18
Julkaisija: Itu Biodyn Oy

Tiistaina 20.10.2015 päättyneillä Ranskan luomuerikoiskaupan NatExpo ammattimessuilla Topas Wheaty tuoteperheen Mergues vehnäproteiinimakkara voitti innovaatiopalkintona hopeaa luomu&maukas elintarvikekategoriassa. Tuotteessa kiiteltiin mausteista makua, koostumusta ja sopivuutta erilaiseen ruuanlaittoon, kuten grillaamisesta perinteiseen couscousateriaan. NatExpo messujen 12 henkilön ammattilaisraati arvioi 178 uutuustuotetta yhteensä neljässä eri kategoriassa.

Mausteinen Mergues on helposti herkullista

Vegaaneille tuotekehitellyn makkaran koostumus on napakka ja mausteinen – Pohjois-Afrikkalaisen esikuvansa mukaisesti. Helpoimmillaan pinnalle levitetään hiukan öljyä ja paistetaan makkara pannulla. Mergues makkara kestää hyvin myös hauduttamista, joten pataruokiin sen voi lisätä jo hyvissä ajoin makua antamaan. Vegaaneille suunnattu makkara maistuu myös sekasyöjille!

Vegaanituotteiden kysyntä kasvussa

 Topas yhtiön Ranskan vientipäällikkö Charles-Henry Debail otti messuilla palkinnon vastaan. Messujen antiin hän oli erittäin tyytyväinen. Saksasta alkanut vegaanituotteiden yhä kasvava kysyntä on selvästi näkyvissä myös Ranskan markkinoilla.

Mergues vegaanimakkaraa ja koko Topas Wheaty tuoteperhettä tuo Suomeen Itu Biodyn Oy. Myös Suomessa uutuusmakkara on otettu hyvin vastaan.

-        Itu on tuonut vegaaneille sopivia tuotteita Suomeen vuodesta 1979 alkaen. Topas tuotteiden osalta näkyy selvästi, että myös yhä useampi sekasyöjä löytää näistä tuotteista vaihtoehdon eläinperäiselle proteiinille osana monipuolista ruokavaliota, kommentoi Suomen kehitystä toimitusjohtaja Marika Auersalmi.

Mergues Vegaanimakkara
Valmistusaineet: Seitan* 72 % (vesi, vehnäproteeiini*), auringonkukkaöljy*, mausteet*, punainen paprika*, hiivauute*, vuorisuola*, sakeutusaineet: Agar-Agar*, guarkumi*, johanneksenleipäpuun jauho*
* = luomutuotettu

Ravintosisältö 100 g tuotetta: energiaa 882 kj/221 kcal, proteiinia 24,3 g, hiilihydraattia 3,6 g, rasvaa 10,4 g, suola 1,4 g  

Maahantuoja: Itu Biodyn Oy, www.itubiodyn.fi

Lisätietoja antaa Marika Auersalmi puh. 044-720 8714, marika.auersalmi@itubiodyn.fi

Valmistaja: Topas GmbH, www.wheaty.com

Lisätietoja antaa Klaus Geiser, Puh. +49 7473 948650, info@wheaty.de

       

Liitetiedostot

Itu Biodyn Oy on v. 1979 perustettu biodynaamisten tuotteiden erikoisliike. Itu Oy on kokonaisvaltainen, palveleva maahantuoja ja luomutukku Helsingissä. Elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on Speickin ja Dr.Hauschkan luonnonkosmetiikkaa sekä ympäristöystävällinen Sonett pesu- ja puhdistusainesarja. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs