Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » MEDIAKUTSU 19.5.2016: Tule tapaamaan siivousrobotti Ilonaa

Lassila & Tikanoja

MEDIAKUTSU 19.5.2016: Tule tapaamaan siivousrobotti Ilonaa

Kutsu.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 12:50
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

L&T ottaa ensimmäisenä siivousalan toimijana Suomessa käyttöön uuden ajan siivousrobotin. Ilona-robotti aloittaa työt Kauppakeskus Sellossa tällä viikolla.

Media on tervetullut tutustumaan Ilonaan torstaina 19.5. klo 12.30 Kauppakeskus Selloon, 2. kerrokseen Anttilan eteen. 

Ilona on älykäs yhdistelmäkone, joka voidaan ohjelmoida tekemään työ itsenäisesti. Robotti pesee lattioita ja on niin fiksu, ettei se törmäile. Sen perässä ei tarvitse kävellä, ja ammattilaisilla jää aikaa vaativampien tehtävien hoitoon.

Siivousrobotille haluttiin myös nimi, ja L&T:n siivous- ja tukipalvelujen työntekijöille järjestettiin nimikilpailu. Suomen- ja englanninkielisiä ehdotuksia tuli kisaan noin 150. Raati päätyi lopulta Ilona-nimeen, jota ehdotti Eini Leppänen Jyväskylästä.

"Ilona on hauska nimi, ja se sopii naisvaltaiselle siivousalalle. Robotti on meidän Ilonamme. Saimme paljon kekseliäitä ehdotuksia, ja moni oli perustellut ehdotuksensa hienosti", liiketoimintajohtaja Jaana Mulari sanoo.

Vastanneiden kesken arvottiin robotti-imuri kotikäyttöön, ja myös voittajanimen keksijälle toimitetaan pieni palkinto.

Tarkoituksena on kerätä Sellosta kokemuksia siitä, miten robotti toimii ja millaisissa paikoissa sitä voidaan tulevaisuudessa hyödyntää.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jaana Mulari, liiketoimintajohtaja

jaana.mulari@lassila-tikanoja.fi tai 0500 443 403

Liitetiedostot

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs