Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Maskun Kalustetalo avaa uuden konseptimyymälän Oulun Ideaparkiin

Maskun Kalustetalo avaa uuden konseptimyymälän Oulun Ideaparkiin

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Masku avaa perjantaina 19.9. kello 10 huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän Oulun uuteen Ideaparkiin. Uudenlaisessa konseptimyymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, joka tarjoaa kuluttajille entistäkin enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

Masku uudistaa myymälöitään ja on avannut aiemmin uudet konseptimyymälät jo Espooseen, Raisioon ja Tampereelle. Neljäs konseptimyymälä avataan nyt perjantaina Oulun uuden Ideaparkin tiloihin osoitteeseen Ritaharjuntie 49, jonne on alle kymmenen minuutin ajomatka Oulun keskustasta.

-Oulun uuteen myymäläämme valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti asiakkaita kuunnellen ja uusi myymälämme edustaa uudenlaista ajattelua koko Maskussa, myymäläpäällikkönä toimiva Jarmo Linna kertoo. 

Maskun Oulun myymälä palveli asiakkaita muutamaa päivää lukuun ottamatta myös kauppakeskuksen rakennusvaiheessa.

-Haluan välittää suuren kiitoksen asiakkaillemme uskollisuudesta myös kauppakeskuksen rakentamisvaiheessa. Palvelimme entisissä tiloissa loppuun asti, vaikka rakennustyömaa aiheutti omat haasteensa asiakaspalvelulle. Nyt on hienoa päästä uusiin kauniisiin tiloihin uuteen Oulun Ideaparkin kauppakeskukseen yhdessä useiden muiden liikkeiden kanssa ja tarjota asiakkaillemme laaja mallistomme ja vaivattomat palvelumme, Linna kertoo.

Oulun myymälässä on vahvasti edustettuna Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin laadun ja edullisen hintatason yhdistämisestä. Kalustevalmistajista Pohjanmaan Kaluste, Ekornes, Permafit ja Bellus ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman.

-Meille on tärkeää ymmärtää kaikkien asiakasryhmiemme tarpeet ja tunnemme jo yli 30 vuoden kokemuksella suomalaisten sisustusmaun. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Lisäksi olemme aina olleet tunnettuja edullisesta hintatasosta ja meillä on tarjota asiakkaillemme entistä selkeämmin ratkaisut eri hintaryhmissä, Linna pohtii.

Maskun pilottimyymälöiden avajaiset saivat aikaan varsinaisen yleisöryntäyksen aiemmin jo Espoossa, Raisiossa ja Tampereella.

-Ouluunkin olemme varanneet erän tuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset, Linna lupaa.

Oulun myymälä työllistää kuusi henkeä. Maskun Kalustetalolla on Suomessa 42 myymälää. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa Maskulla on yhteensä neljä myymälää.

 

Lisätietoja:

Ville Heinonen
markkinointijohtaja
Maskun Kalustetalo Oy 

puhelin 040 750 1659

 

Mediaa palvelee myös OS/G Viestintä, Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi tai viestinta@osg.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs