Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Maskun Kalustetalo avaa pilottimyymälän Espooseen

Maskun Kalustetalo avaa pilottimyymälän Espooseen

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2014 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Maskun Kalustetalo avaa pilottimyymälän Espooseen

Masku avaa perjantaina 22.8. kello 10 Espoon toimipaikkansa täysin uudistettuna pilottimyymälänä. Espoossa on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, jotta kuluttaja saisi entistäkin enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

Masku uudistaa myymälöitään, ja on avannut uudet pilottimyymälät aiemmin jo Raisioon ja Tampereelle. Kolmas pilottimyymälä avataan nyt perjantaina Espooseen osoitteeseen Portti 1-5.

-Espoon uudistettu myymälämme edustaa uudenlaista ajattelua koko Maskussa. Sen valikoima ja esillepano on suunniteltu tarkasti kuluttajia kuunnellen ja kehittäminen toki jatkuu, myymäläpäällikkönä toimiva Pete Rautanen kertoo.

Rautanen myöntää, että suomalaisten kasvaneesta sisustusinnosta huolimatta, myös kilpailu huonekalumyymälöiden välillä käy kovana.

-Meille on paljon etua siitä, että tunnemme jo yli 30 vuoden kokemuksella suomalaisten sisustusmaun. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Toinen tärkeä menestystekijämme on edullinen hintataso, josta Masku on aina ollut tunnettu, Rautanen pohtii.

Espoon myymälässä on edustettuna vahvasti Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin laadun ja edullisen hintatason yhdistämisestä. Kalustevalmistajista Ekornes, Bellus, Permafit ja tuttu Pohjanmaan Kaluste ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman.

Maskun pilottimyymälöiden avajaiset saivat keväällä aikaan varsinaisen yleisöryntäyksen Raisiossa ja Tampereen Lielahdella.

-Espooseenkin olemme varanneet erän tuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset, Rautanen lupaa. 

Espoon myymälä työllistää viisi henkeä. Maskun Kalustetalolla on Suomessa 42 myymälää. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa Maskulla on yhteensä neljä myymälää.

 

Lisätietoja:

Pete Rautanen
myymäläpäällikkö
Maskun Kalustetalo Oy
puhelin 040 681 6316

Mediaa palvelee myös OS/G Viestintä, Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi tai viestinta@osg.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs