Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Maskun Kalustetalo avaa perjantaina uuden myymälän kauppakeskus Family Centeriin

Maskun Kalustetalo avaa perjantaina uuden myymälän kauppakeskus Family Centeriin

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 09:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Maskun Kalustetalo avaa perjantaina 27. marraskuuta kello 10 uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän Lappeenrannassa kauppakeskus Family Centeriin.

Maskun uusi Family Centerin myymälä edustaa uudenlaista ajattelua koko Masku-ketjussa. Sen valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti kuluttajia kuunnellen. Uudessa Masku-myymälässä on esillä vahvasti Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin edullisen hintatason ja laadun yhdistämisestä. Kalustevalmistajista muun muassa kotimaiset Pohjanmaan Kaluste, Unico ja Niemen Tehtaat sekä kansainvälistä muotoilua edustavat Ekornes ja Bellus ovat räätälöineet Maskulle uniikin valikoiman.

- Olemme rakentaneet myymälän uuden konseptimme mukaisesti panostamalla eri huonekalubrändien esillepanoon. Muista konseptimyymälöistä saadun palautteen perusteella uusi konseptimme tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Tärkein asia on edullinen hintataso. Oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Maskun toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Maskun uusien myymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset.

- Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin poikkeuksellisia avajaistuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Lisäksi tarjoamme kakkukahvit perjantaista lauantaihin uudessa myymälässämme, Maskun Family Centerin myymäläpäällikkö Mikael Välimäki kertoo.

Maskun Lappeenrannan myymälä tulee työllistämään viisi henkeä. Maskulla on Suomessa 42 myymälää sekä verkkokauppa. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa Maskulla on yhteensä kolme myymälää.

Kuva: Maskun uuden myymälän avajaiset Raisiossa keräsi suuren joukon ihmisiä odottamaan ovien avausta. Kuva on vapaasti käytettävissä, mutta toivomme, että kuvatiedoissa mainitaan Maskun Kalustetalo.

Lisätietoja:

Ville Heinonen
markkinointijohtaja
Maskun Kalustetalo Oy 

puhelin 040 750 1659

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs