Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Maija-Liisa Lindqvist SOK:n hallintoneuvoston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi

Osuuskauppa Hämeenmaa

Maija-Liisa Lindqvist SOK:n hallintoneuvoston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2013 klo 11:33
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan osuuskunnan kokous pidettiin torstaina 25.4.13 Helsingissä. SOK:n hallintoneuvoston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin talousneuvos Maija-Liisa Lindqvist Lahdesta. Puheenjohtajat osallistuvat myös SOK:n hallituksen kokouksiin. Lindqvist toimii Osuuskauppa Hämeenmaan hallintoneuvoston puheenjohtajana.

Maija-Liisa Lindqvistillä on pitkä kokemus talouselämän luottamustehtävistä, joista merkittävimmät löytyvät S-ryhmän parista. Hän on vaikuttanut paikallisen osuuskaupan hallintoneuvostossa yhtäjaksoisesti vuodesta 1985 alkaen, ensin Päijät-Hämeen Osuuskaupassa ja vuodesta 1993 alkaen Osuuskauppa Hämeenmaassa. Hallintoneuvoston puheenjohtajana hän on  toiminut vuodesta 1997 alkaen. SOK:n hallintoneuvostoon Maija-Liisa Lindqvist on kuulunut vuodesta 1997 alkaen.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuuspäällikkö Henri Häikiö, puh. 050 359 6789, henri.haikio@sok.fi

Hämeenmaa – yli 141 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs