Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lisää palveluita lähikauppaan - TalletusOtto-automaatti Loimaan Siwan yhteyteen

Suomen Lähikauppa Oy

Lisää palveluita lähikauppaan - TalletusOtto-automaatti Loimaan Siwan yhteyteen

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2015 klo 12:05
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Lähikaupan palvelutarjonta täydentyy, kun kauppakäynnin yhteydessä voi jatkossa hoitaa myös raha-asioita. Ensimmäiset Suomen Lähikaupan myymälöihin asennettavat TalletusOtto-automaatit aloittavat 10.4. Loimaan Siwan (Kauppalankatu 5-7) yhteydessä sekä Outokummun Valintatalossa.

TalletusOtto-automaateilla voi nostaa käteistä kuten tavallisista Ottopisteistä. Lisäksi niillä voi tehdä seteli- ja kolikkotalletuksia. Automaatti hyvittää talletettavan käteisen tilille heti, ja täydentää lisäksi laajoilla palveluajoilla pankkien käteispalveluita. Samasta automaatista saa myös tutut Ottopisteen peruspalvelut: käteisnoston, saldon ja tapahtumat.

Automaatteja ylläpitävän Automatian mukaan TalletusOtto-automaatit ovat kovassa käytössä, vaikka käteisen käyttö väheneekin vuosi vuodelta. Säästöpossujen tyhjentäjien lisäksi pienyrittäjät ja ammatinharjoittajat ovat löytäneet TalletusOtto-automaatit. Ottotapahtumat uusilla automaateilla ovat myös lisääntyneet sitä mukaa, kun on oivallettu, että ne toimivat myös perinteisinä Otto-automaatteina kaikkien pankkien korteilla.

TalletusOtto-automaattien verkosto kasvaa reiluun 150 automaattiin vuonna 2015. Niillä turvataan osaltaan automaattien saavutettavuutta valtakunnallisesti.

Lisätiedot ja kyselyt:
Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on lähes 700, henkilöstöä noin 4600 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs