Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Laukaan ABC-automaatti käyttöön

Osuuskauppa Keskimaa

Laukaan ABC-automaatti käyttöön

Julkaistu: 08.12.2010 klo 10:46
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk ottaa tänään käyttöön uuden polttonesteen jakelupisteen Laukaan keskustan tuntumaan.

 

ABC Laukaa on Keskimaan 32. polttonesteen jakelupiste. Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen iloitsee siitä, että asiakasomistajien palvelut jälleen paranevat ja ostojen keskittäminen helpottuu. 

– ABC-automaattien verkostossamme on ollut selkeä puute Laukaan suunnalla. Olemmekin saaneet Laukaan kirkonkylällä asuvilta asiakasomistajiltamme poikkeuksellisen paljon polttonestejakelua koskevia toiveita, sillä tähän asti heille lähimmät ABC-tankkauspisteet ovat sijainneet Lievestuoreella, Jyväskylässä, Suolahdessa ja Hirvaskankaalla.

 

Uuden polttonesteautomaatin rakentaminen käynnistyi lokakuun alkupuolella vajaan kilometrin päässä Laukaan keskustasta, Jyväskyläntien ja Raunilantien risteyksessä.

Rakentamisen kokonaiskustannukset ovat noin 350 000 euroa.

Hankkeen toteutuksesta on vastannut Asennusliike Lahtinen Oy.

Automaatin teknisessä toteutuksessa on noudatettu polttonesteen jakeluasemia koskevia, lähivuosina tiukentuvia säädöksiä. Turvatasoa on nostettu entisestään muun muassa teknisiin rakenteisiin, maaperän ja pohjaveden suojeluun, jätevesien johtamiseen ja käsittelyyn sekä ilmaan tulevien päästöjen rajoittamiseen liittyvissä asioissa.

 

 

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Heikki Tervanen, 010 767 3064

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs