Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lappeenrannan kaupunki esittelee myynnissä olevia rakennuksiaan ja kiinteistöjään

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki esittelee myynnissä olevia rakennuksiaan ja kiinteistöjään

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2016 klo 08:59
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki esittelee nyt myynnissä olevia rakennuksiaan ja kiinteistöjään kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi > Palvelut > Rakentaminen ja maankäyttö. Aiemmin kohteet olivat myynnissä www.huutokaupat.com -sivustolla, mutta tästä käytännöstä on luovuttu. 

Tilakeskuksen johtaja Katri Tolvanen kertoo, että tällä hetkellä myynnissä on useita erityyppisiä kohteita. 

– Tarjouksia voi jättää ilman määräaikoja. Myyntisivustoa kannattaa seurata säännöllisesti, koska uusia kohteita julkaistaan sitä mukaa kuin ne ovat myyntivalmiita ja esittelyaineistot valmistuvat. 

Uutena kiinteistönä myynnissä on Joutsenon Putkinotkossa, osoitteessa Penttiläntie 8 sijaitseva rintamamiestalo, joka on rakennettu 1949 ympärivuotiseen asuinkäyttöön. Talo sijaitsee 1750 neliömetrin laajuisella, tasaisella, suorakaiteen muotoisella puutarhatontilla, jossa on vanhoja istutuksia, nurmikkoa, puustoa ja pensaita sekä piharakennuksia.

Muita myyntikohteita ovat muun muassa:

– Korsusauna Rauhassa, jonka yhteydessä myydään kaksi tonttia, joissa on rakennusoikeutta jäljellä yhteensä 313 kerrosneliömetriä

– Martikanpellon koulu

– Honkalahden päiväkoti,

– ns. Musiikkiopiston ruskea rakennus

– Ainonkatu 5, laitetila.

 

Kirjalliset tarjoukset toimitetaan postitse tai henkilökohtaisesti Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, PL 11, 53101 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”Myytävät rakennukset ja kiinteistöt”.

Tarjoukset hyväksyy Lappeenrannan kaupungin tekninen lautakunta. Kaupunki varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

  

Lisätietoja kohteista antaa:

Tilanhallintapäällikkö Kimmo Valtonen

puh. 0400 480 472

kimmo.valtonen@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs