Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lappeenrannan Joulukadun kauppiashaku on avattu kaupungin verkkosivuilla

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan Joulukadun kauppiashaku on avattu kaupungin verkkosivuilla

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Haku Lappeenrannan Joulukatu 2015 kauppiaiksi on avattu kaupungin verkkosivuilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä kauppiaille on 19.6.2015.

Lappeenrannan kaupunki toteuttaa perinteisen Joulukadun jo neljännen kerran ja tänä vuonna Joulukatu avataan Kauppakadulle, Raatihuoneen puiston edustalle, 5. - 20.12.2015. Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut – Lappeenranta Event on solminut joulukadun tuottamisesta sopimuksen ammattikorkeakoulu Saimian oppilaiden perustaman Markkinointiosuuskunta LUX kanssa.

Joulukatu tulee olemaan avoinna yleisölle arkisin klo 10 - 18, lauantaisin klo 11 - 17 ja sunnuntaisin klo 12 - 17.

Joulukadulle pystytetään 20 mökkiä, joita vuokrataan ensisijaisesti jouluisia käsitöitä, ruokatuotteita ja muita tuotteita myyville yrityksille, yksityishenkilöille tai yhteisöille. Mökin vuokra on 300 €/16 päivää (+ alv 24%). Mökin voi vuokrata myös 8 päiväksi, jolloin hinta on 180 € (+alv 24%).

Tarkemmat tiedot, ohjeet ja kauppiashakulomake löytyvät kaupungin nettisivuilta osoitteesta http://www.lappeenranta.fi/joulu.

Joulukatu johdattelee asukkaat ja matkailijat joulun tunnelmaan.  Joulukadulla järjestetään monenlaista jouluista ohjelmaa. Joulukatu on osa Lappeenrannan Joulu -konseptia, jossa tuodaan esille paikallisia joulunajan tapahtumia.

Lisätietoja:  

Lappeenrannan kaupunki
Alina Kujansivu
viestintäjohtaja
alina.kujansivu@lappeenranta.fi
040 724 8776      

Jorma Kallio
tapahtumatoiminnan koordinaattori
jorma.kallio@lappeenranta.fi
0400 155 597                              

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs