Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lähikauppa investoi Tampereella – taas uusi Siwa Tammelaan

Siwa

Lähikauppa investoi Tampereella – taas uusi Siwa Tammelaan

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 14:07
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikaupan mittavat investoinnit Tampereella jatkuvat helmikuussa. Torstaina 5.2. klo 10 avattava Siwa Tammela (os. Tammelan Puistokatu 29) on viime toukokuun jälkeen jo kahdeksas Tampereella avattava uusi Siwa. Myöhemmin keväällä uusi Siwa avataan myös Satakunnankadulle (os. Satakunnankatu 8).

Entisen Valintatalon tiloihin avattava Siwa Tammela on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus on ruokaisassa myymälässä lähes puolet. Raikkaasta ja valoisasta ruokakaupasta löytyy myös uudenlainen Lähileipuri-paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

– Jatkossa Tammelan torilla palvelee kaksi Siwaa, yksi torin molemmissa päissä. Noin 200-neliöisen Kullervonkadun Siwan yhteydessä toimii Alko, ja uusi, noin 350-neliöinen Tammelan Siwa pistää toden teolla vanhat mielikuvat Siwasta uusiksi. Aiemmin vastaavanlaisia suuria Siwoja on avattu Tampereella Epilään, Hervantaan, Multisiltaan ja Tesomalle, ja asiakkaat ovat ottaneet ne erittäin hyvin vastaan. Erityisesti laajasta tuoretuotevalikoimasta ja uudenlaisesta paistopisteestä on tullut kiitosta, aluemyyntipäällikkö Pekka Arhenius kertoo.

Siwalla on myös samalla paikalla sijainnutta Valintataloa huomattavasti pidemmät aukioloajat: ruokakauppa palvelee viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina keskiyöhön asti ja vastaa siten entistä paremmin lähialueen asukkaiden, torin asiakkaiden ja alueella työssäkäyvien tarpeisiin. Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi käy sujuvasti uudenlaisella palvelukassalla.

Lähikauppa investoi ja työllistää Tampereella – huhtikuussa uusi Siwa Satakunnankadulle

Siwa Tammelan avaus on osa Suomen Lähikaupan vahvoja investointitoimia Tampereella. Kesäkuusta 2014 lähtien Lähikauppa on remontoinut tai avannut yhteensä 12 kauppaa Tampereella, viimeisimpänä Tesoman Valintatalon tilalle 22. tammikuuta avattu uusi Siwa Virontörmänkatu. Kauppaverkkoon on investoitu vahvasti myös muualla Pirkanmaalla: remontteja on ollut kuusi ja kesäkuussa avattiin uusi Siwa Kangasalan Kuohunharjuntielle.

Investoinneilla on taantuma-aikana myös positiivinen työllisyysvaikutus. Pirkanmaan remontit ovat tuoneet työtä useille kymmenille rakennusalan ammattilaisille, ja kauppoihin on palkattu parikymmentä uutta työntekijää. Lisäksi remonteissa uusittavien kylmälaitteiden tuotanto työllistää ympärivuotisesti parikymmentä työntekijää Porvoossa. Tampereen avaukset saavat jatkoa seuraavaksi 9. huhtikuuta, kun osoitteessa Satakunnankatu 8 avataan täysin uusi Siwa.

– Tampere on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa haluamme voimakkaasti panostaa kauppaverkkoomme. Tamperelaisia palvelee jo nyt 25 Siwaa ja 8 Valintataloa, ja etsimme viime ja tänä vuonna avattujen uudiskohteiden lisäksi kaupungista jatkuvasti paikkoja uusille kaupoille. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme taantumasta huolimatta vahvistaa investoinneillamme Pirkanmaan työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Tammela avataan torstaina 5.2. kello 10.00 osoitteessa Tammelan Puistokatu 29, 33500 Tampere. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 6–24, la 8–24, su 8–24.

Nämä Tampereen ja Pirkanmaan Siwat on uudistettu 2014–2015:

* Siwa Rantaperkiö, Siwa Sointula (Valkeakoski), Siwa Ruutana (Kangasala), Siwa Lapintie 28, Siwa Ilmarinkatu 44, Siwa Veisu, Siwa Epilä (uusi), Siwa Kuohunharjuntie (Kangasala, uusi), Siwa Kalkku (uusi), Siwa Kullervonkatu 9 (uusi), Siwa Koskenmäki (Nokia), Siwa Vammala (Sastamala), Siwa Urjala as. / Huhdintie 14 (Urjala), Siwa Aitoo (Pälkäne), Siwa Vuores (uusi), Siwa Multisilta (uusi), Siwa Hervanta (uusi), Siwa Virontörmänkatu (uusi), Siwa Tammela (uusi), Siwa Satakunnankatu 8 (uusi, avaus 9. huhtikuuta).

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Pekka Arhenius, Tampere 3, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3827 (Siwa Tammelan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs