Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » KUTSU toisen rakennuskonealan markkinaennusteen julkistamistilaisuuteen 3.5.2011

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

KUTSU toisen rakennuskonealan markkinaennusteen julkistamistilaisuuteen 3.5.2011

Kutsu.
Julkaistu: 20.04.2011 klo 13:13
Julkaisija: Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Rakennuskonealan historian toinen markkinaennuste annetaan 3.5.2011

Rakentamisen kasvun käynnistyttyä taantuman jälkeen ala kohtaa nopeasti jo koetut resurssiongelmat.  Merkittävä keino alan työvoimavaltaisuuden keventämiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi on lisätä koneellistamisastetta ja koneautomaatiota. Konepalvelut ovatkin 2000-luvulla kasvaneet rakentamista nopeammin.  Rakennuskoneiden käytön arvo vuonna 2009 oli 2,4 miljardia euroa, ja se kasvoi jo viime vuonna viisi prosenttia. 

Rakennuskoneala määriteltiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Alan markkina on luultua suurempi, ja sen markkinakehitystä ennustetaan nyt kahdesti vuodessa. Tässä tilaisuudessa annetaan toinen ennuste.

Kerromme siitä Helsingin Pasilan Holiday Innin kokoustilassa 210 tiistaina 3.5.2011 kello 9.30 alkaen.

Ohjelma

Markkinakatsaus –  vauhdittuuko konekysyntä - onko tuoteryhmissä eroja? Asiakasjohtaja Pekka Pajakkala, VTT

Yritysnäkökulma – mikä merkitys palveluilla on alan kasvuun? Toimitusjohtaja Tatu HauhioCramo Finland Oy

Rakennuskonealalla on avaimet isoihin askeliin rakentamisprosessin tehostamiseksi.  Johtaja Heikki Ojanperä, Tekninen Kauppa

Tilaisuudessa ovat paikalla myös muun muassa Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja Kari Aulasmaa sekä YIT Kalusto Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Karppanen, joten tilaisuudessa on hyvä mahdollisuus luoda ajantasainen kuva rakennuskonemarkkinasta.

Tilaisuudessa on aamupalatarjoilu. Ilmoittakaa ystävällisesti osallistumisesta viimeistään 29.4.2011 Teknisen Kaupan viestintäpäällikkö Maija-Liisa Ihanukselle, maija-liisa.ihanus@tekninen.fi tai 050 5292 471.

Tervetuloa!

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys edustaa noin neljääsataa alan yritystä. Ne työllistävät yhteensä 20 000 henkeä. Jäsenyritykset toimivat useilla eri teollisuudenaloilla, kuten raaka-ainekaupassa sekä teollisuuden ja rakennusalan koneiden ja laitteiden toimittajana.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs