Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kutsu lehdistötilaisuuteen 24.8. Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilpi

Osuuskauppa Keskimaa

Kutsu lehdistötilaisuuteen 24.8. Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilpi

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2012 klo 12:42
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilpi
Kilven luovutustilaisuus Mestarin Herkussa perjantaina 24.8. kello 12.00.
(Julkaisuvapaa 24.8. kello 13.00)

 

Suomen Paistinkääntäjät ry. (La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande) on myöntänyt Keskimaa Osk:n Jyväskylän Sokos-tavaratalon elintarvikeosastolle Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilven käyttöoikeuden. Paistinkääntäjien Veljeskunnan kilpi on järjestön korkein tunnustus ja merkki ruoka- ja palvelutuotteiden korkeasta tasosta.

Mestarin Herkun Rôtisseurs-kilpi on ensimmäinen kaupan toimialalla S-ryhmässä. Se on myös Keski-Suomen ensimmäinen kilpi elintarvikeliikkeelle.

Paistinkääntäjien Veljeskunnan Jyväskylän voutineuvosto luovuttaa Rotisseurs-kilven Mestarin Herkulle perjantaina 24.8. kello 12.00. myymälässä palvelutiskin edustalla. Kauppakatu 24, Jyväskylä.

Kilven luovuttavat Jyväskylän vouti (Bailli de Jyväskylä Commandaur) Matti Turunen sekä puhemiesneuvoston jäsen (Conseiller Culinaire Commandeur) Martti Lehtinen.

Keskimaasta kilven vastaanottavat toimitusjohtaja Antti Määttä sekä Mestarin Herkun myyntipäällikkö Miikka Mikola.

Keskimaasta paikan päällä ovat myös market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen, Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki sekä Mestarin Herkun keittiömestari Tuomo Watia ja lihamestari Pasi Tietäväinen.

Miikka Mikola, Tuomo Watia ja Pasi Tietäväinen on viime viikonloppuna Jyväskylässä pidetyssä Paistinkääntäjät ry.:n Jyväskylän Suurkapitulissa installoitu järjestön jäseniksi, josta tunnuksena heille on luovutettu ammattilaiskäädyt.

Kilven luovutustilaisuudessa median edustajille jaetaan lehdistötiedote.

Tiedote lähetetään tiedotusvälineille myös sähköisessä muodossa perjantaina 24.8. kello 13.

Tilaisuuden jälkeen lounas Sokos Hotel Jyväshovissa.

 

Tervetuloa

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs