Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kungs-heijastin tuo säihkettä ja turvaa syksyn pimeyteen!

KUNGS Sinituote Oy

Kungs-heijastin tuo säihkettä ja turvaa syksyn pimeyteen!

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2014 klo 09:59
Julkaisija: KUNGS Sinituote Oy

Syksyn saapuessa illat käyvät yhä pimeämmiksi, joten nyt on oikea aika laittaa heijastin heilumaan.

Ilman heijastinta liikkuva jalankulkija ei erotu tummasta maisemasta, jolloin onnettomuusriski on jopa kymmenkertainen verrattuna heijastimen kanssa liikkuvaan.  

Kungs-heijastin on saanut täydet viisi tähteä Tekniikan Maailman testissä (17/2012) ja se oli heijastavuusominaisuuksiltaan vertailun ylivoimaisesti paras.

Kungs-heijastin heijastaa valoa niin tehokkaasti, että lähestyvän auton kuljettaja pystyy erottamaan sen lähivaloilla useiden kymmenien ja kaukovaloilla jopa useamman sadan metrin etäisyydeltä. Näin kuljettajalle jää aikaa hidastaa, väistää tai pysähtyä ennen jalankulkijan kohtaamista.

Lain mukaan jalankulkijan on pimeän aikana tiellä liikkuessaan käytettävä asianmukaista heijastinta. Käyttövelvoite koskee myös valaistuja teitä. Huolehtimalla heijastimenkäytöstä voi vaikuttaa koko perheen turvallisuuteen. Heijastin on myös hyvä pikkulahja, sillä se kertoo välittämisestä. Heijastin kannattaa uusia aika ajoin, sillä sen heijastava pinta voi kulua käytössä.

KUNGS –heijastin on taatusti turvallinen valinta, sillä se on CE-hyväksytty ja täyttää standardin EN 13356 vaatimukset. Standardi edellyttää, että heijastavuusominaisuudet ovat riittävät ja heijastava alue on riittävän suuri.

Lisätietoja:
Tommi Pätynen
Verkkoviestinnän asiantuntija
Sinituote Oy
tommi.patynen@sinituote.fi

 

Liitetiedostot

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. Kungs-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy. Valtaosa yrityksen valmistamista ja markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs