Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kuhmoisten S-market uudistetaan

Osuuskauppa Keskimaa

Kuhmoisten S-market uudistetaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2014 klo 09:41
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan S-marketissa Kuhmoisissa käynnistyy mittava remontti.

Täysin uuden ilmeen saavassa myymälässä toteutetaan samanaikaisesti valikoima- ja miljööuudistus.

 

Kuhmoisten S-marketin uudistustyöt käynnistyvät tällä viikolla. Maaliskuun puolivälissä valmistuvassa remontissa raikkaan ilmeen saava S-market profiloituu entistä selkeämmin ruokakaupaksi.

– Päivittäistavaravalikoima kasvaa noin tuhannella tuotteella, kattaen yhteensä noin 7 500 tuotetta. Valikoimat monipuolistuvat useissa eri tuoteryhmissä, lapsiperheiden tarpeiden suuntaan painottuen. Tuotteet saavat myös paremmin menekkiä vastaavat tilat, aluejohtaja Tommi Viitanen kuvailee.

 

Käyttötavaratuotteiden tarjonnassa korostuvat kausittain vaihtuvat valikoimat.

S-marketiin tulee suuri kausimyyntialue, jossa esillepanot vaihtuvat meneillään olevan kauden mukaisesti.

– Kesäaikaan huomioidaan niin päivittäis- kuin käyttötavaravalikoimissa suuri mökkiläisten määrä paikkakunnalla.

 

S-marketin hyllykalusteet vaihdetaan uusiin, samaten kassapöydät, opasteet ja valaisimet. Omaleimaista ilmettä myymälän sisälle tuovat suuret valokuvat paikkakunnalta.

– Uudet, ovelliset ja kannelliset pakastekalusteet pienentävät myymälän energiankulutusta. Kaikkia kylmäkalusteita ei kuitenkaan nyt uusita, koska osa niistä on ollut käytössä vasta muutaman vuoden. Nekin toki huolletaan ja kunnostetaan remontin yhteydessä.

 

Kuhmoisten S-marketin myyntiala pysyy entisellään noin 800 neliömetrissä. Uudistuksen kokonaiskustannukset ovat reilut 500 000 euroa.

 

Myymälä työllistää 9 työntekijää.

– Uudistus on sekä henkilökunnan että asiakkaiden mielestä tervetullut ja odotettu. Remonttivaiheen aikana kaupassa käynti voi hetkittäin olla hieman hankalaa, mutta pyrimme parhaamme mukaan huolehtimaan siitä, että asiointi sujuu ongelmitta ja tavarat löytyvät, vaikka niiden paikkoja joudutaan vaihtelemaan, marketpäällikkö Heini Reinikka lupaa.

 

29-vuotias Heini Reinikka aloitti S-market Kuhmoisten marketpäällikkönä 3.1.2014, työskenneltyään sitä ennen reilun puolen vuoden ajan S-market Vaajalassa Vaajakoskella.

Heini Reinikka on suorittanut S-päällikkö-koulutuksen Osuuskauppa Hämeenmaassa. Hänen ensimmäinen esimiestehtävänsä oli Sale Ryttylässä, jossa hän toimi Sale-päällikkönä kahden vuoden ajan.

 

Lisätietoja:

Aluejohtaja Tommi Viitanen, 040 506 7962

Marketpäällikkö Heini Reinikka, 050 438 3843 

Liitetiedostot

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs