Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kopparberg valloittaa aivan uuden juomakategorian - Fruit Lager hurmaa maailmaa raikkaalla maullaan

Oy Kopparberg Finland Ab

Kopparberg valloittaa aivan uuden juomakategorian - Fruit Lager hurmaa maailmaa raikkaalla maullaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 08:15
Julkaisija: Oy Kopparberg Finland Ab

Kopparberg Fruit Lager Lemon&Lime

Kopparberg Fruit Lager Lemon&Lime on perinteisesti valmistettu humaloimaton lager, joka on maustettu sitruuna- ja limetäysmehuilla. Sen sitruksisen täyteläistä makua tasapainottaa lager-oluelle ominainen katkeruus.

Idea Kopparberg Fruit Lagerista sai alkunsa tarpeesta Englannin markkinoilla. Kopparbergin panimomestari kehitti tuotetta 18 kuukautta löytääkseen makuun raikkauden sekä juuri sopivan tasapainon hedelmäisyyden ja lagerin katkeruuden välillä.

”Vähittäiskaupassa on merkkejä olut- ja siiderisegmenttien kasvun hidastumisesta, joten halusimme tuoda markkinoille jotain uutta ja jännittävää”, kertoo Kopparberg UK:n Senior Marketing Manager Jodie Alliss. ”Tutkimuksemme osoittavat, että hedelmäinen, raikas maku on yhä hitti 20+ ikäryhmän joukossa. Samaa havaintoa vahvistaa myös se, että Kopparberg on yhä edelleen arvossa mitattuna vähittäiskaupan panimokategoriassa menestynein sekä ainoa myyntiään kasvattanut siideri-tuotemerkki (lähde: Nielsen Scantrack, TOP 25 MAT Brands by Value, Total Off Trade)”, jatkaa Jodie Alliss.

Kopparberg Fruit Lager lanseerataan maaliskuussa 2016. ”Olemme todella iloisia, että voimme tuoda Fruit Lagerin markkinoille Suomessa samaan aikaan kuin Englannissa”, sanoo Kopparberg Finlandin myyntipäällikkö Martin Wetzer. ”Olemme saaneet tuotteelle kattavan jakelupeiton vähittäiskaupassa, joka kertoo siitä, että myös yhteistyökumppanimme keskusliikkeissä ja vähittäiskaupan ketjuissa uskovat Fruit Lagerin menestykseen”, jatkaa Wetzer.

Markkinoille aiemmin lanseeratut hedelmämehulla maustetut oluet ovat pääsääntöisesti olleet mietoja oluita, joiden alkoholipitoisuus on vaihdellut 2-3% välillä.

Kirkkaaseen 330ml lasipulloon pakatusta Kopparberg Fruit Lagerista puolestaan lanseerataan Suomeen kaksi eri versiota. Päivittäistavarakaupoissa 4-packissä myyntiin tuleva 4,7% sekä Alkoon ja ravintolamyyntiin suunnattu 5,0% alkoholia sisältävä vaihtoehto. 

Kopparberg Fruit Lager Lemon&Lime 4,7 4-packKopparberg Fruit Lager Lemon&Lime 5,0

Lisätiedot:

Kopparberg Finland Oy, Martin Wetzer, puh. 0400 839 112, martin.wetzer@kopparberg.fi

 

Painokelpoiset kuvat löytyvät Kopparbergin mediapankista

 

Kopparberg sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Twitter

Instagram

Liitetiedostot

Yritysesittely:

Kopparberg Finland Oy on Kopparbergs Bryggeri Ab:n 100% omistama tytäryhtiö, joka vastaa Kopparbergin tuotteiden myynnistä, jakelusta ja markkinoinnista Suomessa. Kopparbergs Bryggerin liikevaihto vuonna 2014 oli 2.634 MSEK ja kasvua edellisvuoteen 8,7%.

Kopparbergin siidereitä myydään jo lähes 40 maassa ympäri maailman, ja Kopparberg onkin maailman myydyin päärynäsiideri. Viennin veturina toimii tänä päivänä Englanti, jossa vuonna 2015 Kopparberg-siideriä myytiin vähittäiskaupassa 34 milj. litraa ja Horecassa lähes sama määrä. Kopparbergin myötä siiderin aiempi imago halpana bulkkituotteena on Englannissa merkittävästi muuttunut.

Kopparbergs Bryggerin toimitusjohtaja Peter Bronsman on Ruotsin edustajana AICV:n (European Cider and Fruit Wine Organisation) toiminnassa. AICV:n tavoitteena on muun muassa varmistaa, että kaikki sen jäsenyritykset sekä muut yritykset EU:n alueella valmistavat siiderin käymisteitse vain omena- ja/tai päärynätäysmehusta, ja että siiderinä myytäviin tuotteisiin ei lisätä tislattua alkoholia. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs