Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi HHsport.fi-verkkokaupan

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi HHsport.fi-verkkokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2013 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi torstaina ase- ja eränkäynnin tuotteisiin erikoistuneen HHsport.fi-verkkokaupan. Yhtiö odottaa verkkokaupasta alansa johtavaa sähköisen kaupankäynnin toimijaa Suomessa. Myöhemmin tämän vuoden aikana kokonaisuus täydentyy vielä kalastustarvikkeilla.

- Maassamme on noin 400 000 metsästyksen ja eränkäynnin harrastajaa, eli meillä on erinomainen kohderyhmä. HHsport on tälläkin hetkellä alansa johtava ketju Suomessa, ja sillä on laadukkaiden tuotteiden sekä monipuolisen valikoiman lisäksi erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen kertoo HHsport.fi-verkkokaupan vahvuuksista. Hänen mukaansa verkkokauppa tukee kivijalkamyymälöitä ja päinvastoin.

- Asiakkailla, jotka ovat tottuneet asioimaan HHsportin myymälöissä, on jatkossa mahdollisuus ostaa samoja tuotteita myös verkkokaupasta. Samoin markkinoinnissa voimme hyödyntää verkkokaupan ja HHsport-ketjun myymälöiden muodostamaa kokonaisuutta.

HHsport on aktiivisen, ulkoilevan ja luonnossa liikkuvan ihmisen eräkauppa. Verkkokaupasta ja myymälöistä löytyvät muun muassa aseet ja asetarvikkeet, optiikat sekä vaatteet ja asusteet sekä jalkineet eränkäyntiin.

- Kun katsotaan verkkokaupan kehityksen isoa kuvaa, toimenpiteet tuskin jäävät tähän. Meillä kasvaa uusi sukupolvi, joka tekee koko ajan enemmän asioita verkossa, ja Halpa-Halli haluaa olla mukana myös tässä kuluttajakanavassa, toimitusjohtaja arvioi verkkokaupan jatkokehittämistä Halpa-Halli-ketjussa.

Verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.hhsport.fi. HHsport-ketjun myymälät palvelevat Alahärmässä, Iisalmessa, Kiimingissä, Nivalassa ja Raahessa. Ketjun kuudes myymälä avataan seuraavaan syyssesonkiin mennessä Kokkolassa.

 

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

E-mail: janne.ylinen@halpa-halli.com

Liitetiedostot

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 37 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs