Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kirjapajan ja Lasten Keskuksen kevään katalogit ovat ilmestyneet

Lasten Keskus

Kirjapajan ja Lasten Keskuksen kevään katalogit ovat ilmestyneet

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2013 klo 13:56
Julkaisija: Lasten Keskus

Kirjapajan kevään 2014 kirjoissa puhutaan elämästä – sen hallitsemattomuudesta, muutoksesta, onnistumisista ja toivon merkityksestä. Ihmisyyteen kuuluvat sopeutuminen ja uskallus; ihminen on arvokas tuntevana, erehtyvänä ja heikkonakin.

Arjen ilon aiheet näkyvät nekin kirjojemme teemoissa. Matkalle lähteminen ja seikkailu kiehtovat, nojatuolimatkalla pääsee tutustumaan Välimeren paikalliseen elämään ja nautintoihin. Vahvan kulttuurielämyksen tarjoaa näyttävä tietoteos lähialueiden luostareista.

Lisäksi tuomme kevääseen ajankohtaiset  ja odotetut rohkaisun, ystävyyden, kiitollisuuden ja hyvän mielen lahjakirjauutuudet.

Lasten Keskuksen 2014 kirjakevät tarjoaa laadukasta lukemista monen ikäisille lapsille.

Kevään kirjoista löytyy huumoria, kulttuurien kohtaamisen problematiikkaa, luonnontietoutta, metsän salaisuuksia, tietoa lemmikkieläimistä ja paljon muita lapsille tärkeitä asioita: tunteita, hyviä käytöstapoja, riimejä ja hienoja kuvituksia katseltaviksi.

Liitteenä tarkemmat tiedot kevään 2014 teoksista ja tekijöistä sekä yhdistetty excel-koonti. Katalogimme on nähtävillä myös kotisivuillamme www.kirjapaja.fi ja www.lastenkeskus.fi.

Lisätietoja: Viestintä / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi; 09 6877 4568

Arvostelukappaletilaukset: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs