Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kiosked tuo uuden ansaintamallin verkon sisällöntuottajille

Kiosked

Kiosked tuo uuden ansaintamallin verkon sisällöntuottajille

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2011 klo 10:36
Julkaisija: Kiosked

- Kiosked avaa verkon sisällöntuottajille ilmaisen kuvapankin, joka antaa kaikille mahdollisuuden ansaita rahaa sisällön luomilla ostoimpulsseilla

Suomalainen Kiosked on julkistanut blogaajien, valokuvaajien ja muiden verkon sisällöntuottajien käyttöön Kiosked Image Bank -palvelun (images.kiosked.com), josta voi ladata maksutta internet-käyttöön sopivia kuvia. Kuvat ovat vapaasti julkaistavissa, joten kuvien käyttäjien ei tarvitse pelätä rikkovansa tekijänoikeuksia. Kuvapankissa on jo miljoonia kuvia ja tuotteita, ja niiden määrä kasvaa päivittäin yli 50 000:lla.

Kiosked tarjoaa kaikille laillisia kuvia, jotka ovat niin sanotusti valmiiksi kioskattuja. Eli kuluttaja voi klikata kuvassa olevia ”älykkäitä kioskeja” ja ostaa niistä heti tuotteita ja palveluita. Valmiiksi kioskatut kuvat tarjoavat blogaajille, valokuvaajille ja muille verkon sisällöntuottajille paitsi maksuttomia ja laillisia kuvia, myös yksinkertaisen mahdollisuuden ansaita rahaa niiden kautta tehdyistä ostoksista. Esimerkiksi blogaaja valitsee Kioskedin kuvapankista golf-aiheisen kuvan tuoreimpaan kirjoitukseensa. Kuva sisältää kioskeja, jotka myyvät golf-hanskoja, -mailoja ja -matkoja. Blogaaja ansaitsee komission jokaisesta sivullaan tehdystä myynnistä. Kioskit eivät häiritse blogin lukijaa, sillä ne aukeavat vain ”hotspotia” klikkaamalla.

”Tulevaisuudessa koko netti on verkkokauppa. Kutsumme tätä Web Wide Shop -ilmiöksi. Ihmiset saavat ostoimpulsseja kaikkialla verkossa, esimerkiksi nähdessään kuvan, jossa on hyvännäköinen lamppu, golf-hanska tai t-paita. Tähän saakka ihmisillä ei ole ollut keinoa saada tarkempaa tietoa tuotteista tai ostaa niitä ilman erillisiä hakuja. Verkkosisältöön liitetyt ja Kiosked-ikoneilla merkityt älykkäät kioskit avaavat ruudulle lisätietoa sekä tarjoavat mahdollisuuden ostaa tuote heti, tallentaa se ostoslistaksi, etsiä lähin ostospaikka ja jakaa tietoa tutuille – kaikki kuluttajan ehdoilla”, sanoo Kioskedin perustaja ja toimitusjohtaja Micke Paqvalén.

Tähän saakka blogaajien on ollut vaikea tietää, mitä kuvia he voivat käyttää rikkomatta tekijänoikeuksia, sillä jopa 85 prosenttia netissä käytetyistä kuvista on tällä hetkellä laittomia (Getty Images, 2011).

”Kioskedin palvelussa kaikki kuvat ovat laillisia”, Paqvalén toteaa.

”Muoti-, ja lifestyleblogit ovat erittäin suosittuja, ja niissä blogaajat kertovat jo nyt löydöistään ja kehuvat tuotteita, joista itse pitävät. Blogaajien ansaintamahdollisuudet ovat perustuneet vain mainosbannereista saatuihin tuloihin, jos siihenkään. Kioskedin kuvapankista ilmaiseksi otetun ja valmiiksi kioskatun kuvan ansiosta myös blogaajalla on mahdollisuus päästä ansaitsemaan hyvällä sisällöllään. Jokainen ostos, joka tehdään hänen blogissaan olevasta kuvasta, tuo hänelle myös tienestiä”, kertoo Kioskedin toinen perustaja ja tuotevastaava Antti Pasila.

”Tämä on vasta alkua. Kiosked tuo kohta verkkokaupat kaikkeen internet-sisältöön, juuri siihen hetkeen, jossa ostoimpulssit syntyvät. Annamme myös kaikille mahdollisuuden itse kioskata sisältöään”, Pasila jatkaa.

Kuvia ladattavissa:
http://www.netprofile.fi/pressphotos/kiosked

Lisätietoja:
Micke Paqvalén, CEO& Founder, puh. 0400 396 394, micke (at) kiosked.com
Heini Vesander, Marketing & PR, puh. 040 7471661, heini (at) kiosked.com
Susanna Isohanni, puh. 040 560 4849, susanna (at) netprofile.fi

Palvelusta:
Kiosked vie kaupan sinne missä asiakkaat ovat. Uuden sukupolven hajautettu verkkokauppa, Web Wide Shop, auttaa markkinoijia yhdistämään tarjontansa suoraan ostoimpulsseja herättävään sisältöön kaikkialla verkossa. Helppokäyttöisellä hallintapaneelilla voi seurata ja hallita tuotteiden leviämistä sekä muokata tuotteita ja niiden ominaisuuksia milloin vain. Verkkosisältöön liitetyt ja Kiosked-ikoneilla merkityt kioskit avaavat ruudulle lisätietoa sekä tarjoavat mahdollisuuden ostaa tuote heti, tallentaa se muistiin, etsiä lähin ostospaikka ja jakaa tietoa tutuille. Verkkosisällön tuottajat ja julkaisijat ansaitsevat kaupoista myyntikomission, jonka ansiosta he voivat poistaa häiritsevät ja käyttäjiä pois houkuttelevat mainosbannerit. Yhteistyö yli 25 miljoonan verkkopalvelun maineen arvioivan Web of Trust-yhteisön kanssa varmistaa, että kioskeja liitetään vain luotettaviin verkkopalveluihin. www.kiosked.com

Kiosked on valittu Arctic 15 -startup-tapahtuman finalistien joukkoon. Helsingissä 22.9.2011 järjestettävän kilpailun finaalissa on mukana Pohjoismaiden ja Baltian startup-yritysten parhaimmisto. Tämän lisäksi Kiosked on myös valittu Euroopan 20 parhaimman startup-yrityksen joukkoon White Bull-tapahtuman finaaliin. Perustajien aiemmin perustamille yrityksille on myönnetty Euroopan korkein teknologiapalkinto (European ICT Grand Prize), sekä maailman paras yrityssovellus palkinto (Best Enterprise Software solution) Mobile World Congress -tapahtumassa. Kiosked Oy on perustettu Suomessa vuonna 2010.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs